Cikkek a(z) Internet kategóriákból

Az OLX eladása után milyen felvásárlás lehet még?

Az OLX eladása után milyen felvásárlás lehet még?

Laikusok és az internetes piacot kicsit is ismerők számára sem ismeretlen a hír, miszerint az OLX-et felvásárolta a Jófogás. Kedvelt apróhirdetési oldalaink közül tehát hamarosan már csak az egyik várja majd a hirdetni vágyókat, ugyanis  a tervek szerint kivezetésre kerül a piacról az ingyenessége miatt is rendkívül népszerű OLX. Az Allegro Group által felépített ingyenes hirdetési rendszer, az OLX  azért is olyan kedvelt, mert korlátlan számban újíthatóak meg a hirdetések, ráadásul… Tovább: Az OLX eladása után milyen felvásárlás lehet még?»

A Megbízható Cég tanúsítvány – online vélemény rovat

A Megbízható Cég tanúsítvány – online vélemény rovat

Egy ismert cég vezetőjeként szeretném a véleményemet megosztani a nagyközönséggel a Megbízható Cég tanúsítvánnyal kapcsolatban, aminek a tanúsítványát egy hónapja kaptam meg. Az alábbiakban az előnyeit és hátrányait osztanám meg. +Presztízs Nem lehet tagadni, hogy a Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ által kiadott tanúsítvány komoly presztízs lehet a cégek számára, nem beszélve hogy az ügyfeleknek is egy pozitív visszajelzést ad az adott cégről. Az én esetemben is többször megtörtént, hogy pozitív… Tovább: A Megbízható Cég tanúsítvány – online vélemény rovat»

Hogy működik egy közösségi recept oldal?

Hogy működik egy közösségi recept oldal?

Nem tudja, mit főzzön ebédre? Szeretné olcsón, az otthon levő alapanyagokból kihozni a vacsorát? Esetleg valami igazán különlegeset keres , hogy meglepje vele kedvesét? A receptes oldalak nem véletlen örvendenek akkora népszerűségnek. Hogy miben rejlik titkuk, erről kérdeztük a Receptkiraly.hu üzemeltetőjét, aki maga is szívesen sürgölődik a konyhában. Lássuk, miért érdemes a netet segítségül hívni, ha sütni-főzni szeretnénk. Gyakran előfordul, hogy egy bizonyos alapanyag felhasználásával szeretnénk elkészíteni az asztalra kerülő fogást…. Tovább: Hogy működik egy közösségi recept oldal?»

Mennyibe kerül egy rendszergazda?

Mennyibe kerül egy rendszergazda?

A költséghatékony és egyszerű megoldások híve, és ezekről az igényiről akkor sem mondana le, ha szerver üzemeltetésről van szó? Amennyiben tevékenysége, valamint a kitűzött célok megengedik, ebben az esetben elképzelhető hogy az Ön cégének nincs is szüksége rendszergazdára ahhoz, hogy szervereit üzemeltesse. Helyette elég lehet megbízni egy olyan céget, amelynek ez a szakterülete.  A Docler csoport tagjaként üzemelő doclernet.hu kitűnő választásnak bizonyul, ha hoszting szolgáltatások iránt érdeklődik, hiszen fő profiljaként ez nevezhető… Tovább: Mennyibe kerül egy rendszergazda?»

A sikerdíjas keresőoptimalizálás előnyei

A sikerdíjas keresőoptimalizálás előnyei

Azok a weboldal tulajdonosok azonban, akik most akarnak bekapcsolódni a web vérkeringésébe a sikerdíjas keresőoptimalizálás elérhető és megfizethető megoldás lehet. Az Adwordsnél lényegesen megfizethetőbb, ugyanakkor nincs kizárva az a lehetőség sem, hogy vele párhuzamosan akár egy nagyobb volumenű Adwords kampányt is futasson.

A PR cikk fogalma és előnyei

A PR cikk fogalma és előnyei

A PR cikk, vagyis teljes nevén a public relation cikk egy speciális marketing eszköz, amely kapcsolatteremtés kiépítésre hivatott egy szervezet, vagy egy vállalkozás és az olvasóközönség között. A módszer egyszerűnek tűnhet, de az internet terjedése és a növekvő elvárások miatt a PR cikknek is nagyon profinak kell lennie: észrevétlenül kell az olvasót vezetnie a kívánt cél felé. Mivel az interneten nagyon gyorsan terjednek a hírek, így egy jó írással több… Tovább: A PR cikk fogalma és előnyei»

Miért jó a linképítés?

Miért jó a linképítés?

Internetes világunkban egyre gyakrabban találkozunk a rejtélyes ‘linképítés’ kifejezéssel. Nos, hétköznapi szürke átlagemberként én is csak figyeltem, próbáltam értelmezni, de nem nagyon sikerült. Később azután közelebbi kapcsolatba kerültem ezzel a tevékenységgel és immár tudom hogy mit is takar, és azt is hogy miért jó. Ezt próbálom most megosztani veletek. A linképítés mint tevékenység során tudatosan szerzünk meg egy weboldalra mutató linket más weboldalon. Legegyszerűbb példa, hogyha megkérjük egy barátunkat hogy… Tovább: Miért jó a linképítés?»

Tárhely és domain szolgáltató választás

Tárhely és domain szolgáltató választás

Szeretne üzleti vállalkozásával aktívan részt venni az internet kínálta lehetőségek kihasználásában? Már jó ideje látja, ahogyan konkurenciája, valamint üzleti partnerei sikerrel használják a világhálót vevőkörük bővítésére és marketing kommunikációjuk kiszélesítésére? Szeretné Ön is kihasználni napjaink legelterjedtebb reklámozási formáját saját honlap készítésével? Ha még sosem volt jelen az interneten saját weboldallal, bizony a szolgáltatók szakkifejezései közt gyakran elveszhet laikusként. Az internet valójában jóval több, mint a keresőbe beütött kulcsszavak szerinti keresés…. Tovább: Tárhely és domain szolgáltató választás»

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal. Itt a különböző boltok ajánlatai között válogathatsz illetve felhasználók által írt véleményekről olvashatsz. A várható tartalomból: különböző üzletek akciós ajánlatai, vásárlási tippek, kedvezményes áruházak, kuponok, stb.

SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011