0

Az abonyi Vadaspark

Az abonyi Vadaspark

Lassan vége a tikkasztó hőségnek, és végre elérkezik a kirándulások ideje. Mindegy, hogy párjával tervez közös programot, vagy a családdal indul útnak, az állatkertek és vadasparkok mindig jó választásnak bizonyulnak. Bár nem tartozik az ország legnagyobbikai közé, de egyedi hangulatánál fogva mindenképpen megéri ellátogatni az abonyi Vadaspark területére.

A Szolnok felé levő kivezető útról lekanyarodva gyorsan és egyszerűen megközelíthető a park, és az ingyenes parkolás már alapvetően pozitívumnak számít. Ne feledkezzünk meg a bejáratnál a Zoo csemege vásárlásáról, hiszen a patás és kérődző állatok ezzel való etetése felnőttek számára is izgalmas elfoglaltságnak bizonyul.

Az abonyi Vadaspark jelenlegi sztárjai kétségkívül a szibériai tigriskölykök, melyekkel személyes találkozásra is lehetőség van minden nap, bár gyors növekedésüket tekintve már nem sokáig. A három apróság nem kíméli egymást a játék terén, de a látogatók egyelőre biztonsággal közelíthetnek feléjük.

A szibériai tigriskölykök mellett természetesen számos más állatfaj is a magántulajdonú állatkert lakója. Buborék, a víziló előszeretettel produkálja magát a látogatók előtt, a majmok pedig módszeresen trükköznek a villanypásztorral. Abban biztos lehet, hogy ha az abonyi Vadaspark mellett teszi le voksát, nem fog csalódni, és olyan felejthetetlen élményben lesz része, melyet csak azok élnek át igazán, akik megszállottan szeretik az állatokat, és keresik a velük való kapcsolatteremtés minden formáját.

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011