0

Az úti cél: Spanyolország

Az úti cél: Spanyolország

Nem csak az európai turisták számára kedvelt úti cél Spanyolország, hanem a világ minden tájáról érkeznek a mediterrán országba látogatók, hiszen az az év minden időszakában kínál pihenési, kikapcsolódási lehetőséget. A számos, a Világörökség részének nyilvánított nevezetesség mellett a tenger szerelmesei is megtalálják számításukat, és a fényűző tengerparti városok egyikében hódolhatnak a fürdőzés és a napozás örömeinek.

Ha még nem volt szerencséje a „bikaviadalok hazájához”, a Spanyolország fővárosát, Madridot semmiképpen ne hagyja ki utazása során, hiszen a királyi palota, a számos múzeum és építészeti műremek egyedülálló élményt ígérnek. Tegyen egy sétát a turisták által kevésbé látogatott városrészeken is, hogy megismerje a spanyol főváros hétköznapjainak lüktetését!

Barcelona pazar sétánya és a számtalan vendéglátóhely remek kikapcsolódást biztosítanak a városnézésben megfáradt turisták számára, hiszen ismervén a város látnivalóit, nem sok ideje lesz a heverészésre, ha szeretné felfedezni a tengerparti várost. Közben azonban ne feledkezzen meg a természeti értékek megcsodálásáról sem, és töltsön időt a tengernél is! A lenyűgöző szépségű táj garantáltan magával ragadja majd!

Spanyolország látnivalóit szinte lehetetlen lenne hiánytalanul felsorolni, de a történelmi látnivalók és a híres városok mellett szánjon időt a vidék romantikájára, és a pezsgő éjszakai élet tüzes ritmusaira is! A mediterrán vidéken tapasztalt életszemlélet és mentalitás új színt vihetnek életébe.

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011