0

Miért száraz a hajam? – okok és megoldások

Miért száraz a hajam? – okok és megoldások

A vonzó megjelenés szerves részét képezi a hölgyek körében a frizura. Nem mindannyiunkat áldottak azonban meg selymes, puha tincsekkel, sokunknak okoz gondot a száraz, töredezett haj. De vajon miért száraz a hajam? És mit tehetek az ellen, hogy mindennapi vesződség legyen a fésülködés, vagy a hajformázás? Sok nő teszi fel magának a kérdést, választ remélve a számos hajápolószertől.

Amikor Ön is azon gondolkodik, hogy vajon mitől száraz a hajam, érdemes végiggondolnia, hogy mivel is roncsolja annak állapotát a hétköznapokban. Megvárja a hajfestéssel az ajánlott 4-6 hetet, vagy már egy minimális lenövésnél is a szárító, roncsoló festékek után nyúl? Használ rendszeresen hajbalzsamot, és beiktat a heti szépségápolásba egy-két alkalommal hajpakolást?

A hajfestékek, a hajhabok és lakkok bizony igencsak képesek tönkretenni a hajat, s ha már a fésülködés is problémát okoz, nem is beszélve a töredezett hajvégekről és a fénytelen, fakó összhatásról, akkor késő azon gondolkodnia, hogy miért száraz a hajam. A gyors megoldás első lépcsőfoka a hajvégek felfrissítése, és az alapos táplálás. 

A drogériák polcain számtalan márka kínálja a fényes, egészségtől ragyogó tincseket, de sok esetben azt mutatja a tapasztalat, hogy a jól bevált, már nagyanyáink által is használt házi szépítőszerek, konyhai alapanyagok jóval hatékonyabbnak bizonyulnak, s végleg elfelejtheti azt a kérdést, hogy miért száraz a hajam.  Tegyen azért, hogy megjelenését ne rontsa el a kezelhetetlen és ápolatlan hatást keltő frizura!

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011