0

Nem csak Bruce Willis miatt menő a Police

Nem csak Bruce Willis miatt menő a Police

A minőségi napszemüveg márkák kedvelői számára bizonyára nem hangzik ismeretlenül a Police márkanév. Az akciófilmekből és az itthon forgatott Die Hard 5-ből (http://www.imdb.com/title/tt1606378/) már jól ismert Bruce Willis rendőrös „Police” imázsa látszik a napszemüvegeken is, melyek többféle stílusban beszerezhetőek. A minőség, a trendkövetés és a hatékony védelem iránt érdeklődők számára a márka remek választásnak bizonyul.

Mint a legtöbb világmárkánál már megtapasztalhattuk, a Police kínálatában is megtalálhatóak azok a stílusirányzatok, melyek képesek minden igényt kielégíteni. A klasszikus jegyekkel készített napszemüvegek mellett a gyártók gondoltak a sportos irányzat kedvelőire is, de természetesen az oválisabb formák iránt érdeklődők számára sem fog csalódást okozni a Police.

Napszemüveg választáskor rendkívül fontos tényező a megbízhatósát, napjainkban ugyanis a minőségi szemüvegek felé jóval magasabb követelményeket állítunk, mint egykoron. A látás épségének megóvása éppen olyan fontos, mint a megjelenés. A 21. század férfijai számára készült napszemüvegek dinamizmust és erőteljességet kell, hogy sugározzanak viselőikről, ezzel egy magabiztos képet kialakítva. A férfiak számára gyártott Police márka kifejezetten erre a célra alkalmas, nem véletlen, hogy reklámarcainak is markáns, erőteljes egyéniségeket választott a cég. Willis fő szerepeiben is olyan arcokat alakít ahol elfér ez az imázs (http://hu.wikipedia.org/wiki/Bruce_Willis)

A stílusos megjelenés elengedhetetlen része az, hogy milyen kiegészítőket használ manapság egy férfi. Ha ehhez keresi az ideális megoldást, mely ráadásul a vakító fénytől és az UV sugaraktól is megvédi látását, a Police napszemüvegek a lehető legjobb választásnak bizonyulnak.

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011