0

A 3 legnépszerűbb térkő típus

A 3 legnépszerűbb térkő típus

Ha térkövet szeretnénk vásárolni, akkor az egyik sarkalatos pontja a választásnak, hogy milyen típusú térkő legyen, milyen színű, és mégis milyen funkciót töltsön be. A térkövet a legtöbb esetben családi házak környékén: udvarokban, ház előtt járdaként, kiülőként, kocsi beállóként, vagy egyszerűen csak díszítésként láthatunk. A térkövek típusát tekintve az egyik legnépszerűbb a hullámtérő, mely egymáshoz igazítva igen esztétikus látvány, valamint az hullámos kialakítás miatt, összeillesztve nem csúszik szét, tehát jóval tartósabb és biztonságosabb megoldás.

Családi házak udvarain és környékükön igen népszerű a gyephézagos térkő, vagy más nevén gyeprácskő. Ez a típus egy olyan masszív szerkezetű –általában szürke színű térkő, mely közé gyepet is lehet ültetni, így jóval természetesebb a megjelenése, sőt, ha a kő alaposan be van a dolgozva a felszínbe és a fű is kellőképpen benőtte, akkor akár észrevehetetlen marad, mégis elég szilárd ahhoz, hogy akár az autónkkal is beálljunk rajta az udvarba.

A harmadik legnépszerűbb térkő típus, az „UNI-6” elnevezésű térkő, megy egyszerű, szürke színével, és hasított formájával nagyon szépszerű a bevásárlóközpontok, plázák, boltok parkolóiban, valamint a parkok, sétálóutcák környékén. Igen masszív, tartós típus, ezért is használatos ez a típus számos közterületen.

A térkövek színét tekintve szintén nagy a választék. Többféle szín és árnyalat is megvásárolható; az egyszerű szürke vagy zöld színű térkő is, de kérdésünkre a Kovi-Kő képviselője az őszilomb térkövet ajánlotta. Az őszilomb térkőből is két fajta érhető el: az egyik a piros-sárga, a másik a barna-sárga kombináció, mely nagyon otthonos, és esztétikus kinézetet ad otthonunknak. A barna-sárga térkő inkább lombszínű, a piros-sárga pedig egy világosabb, frissebb árnyalat. Ajánlott minden udvarba; garantáltan feldobja a kert, vagy a bejáró hangulatát.

Különösen ajánlott a Kovi-Kő-nél vásárolni, mert az itt kapható térkövek agy szilárdságúak, kopásállók, esztétikusak és olcsók, mivel valamelyik típus szinte álladóan akciós áron vásárolható meg. A cég weboldalán továbbá számos referenciát találhatunk meg, mely akár új ötleteket is adhat a kertünk tervezéséhez.

Iktatva: Kert

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011