Cikkek a(z) Internet kategóriákból

Nem is gondolnád, hogy mi mindennel foglalkozik egy SEO ügynökség

Nem is gondolnád, hogy mi mindennel foglalkozik egy SEO ügynökség

Gondoltál már arra, hogy az online jelenléted támogatásra szorul? Ha a kezdetekkor megálmodott célokat valahogy sehogyan sem sikerül elérni, akkor érdemes újragondolni a terveket, szakember segítségét kérni ehhez. Könnyen lehet, hogy egy új perspektíva lehetővé teszi a jobb elérhetőséget, a számok növekedését és a népszerűség előmozdítását. A teljes körű SEO szolgáltatást kínáló ügynökségek között nem könnyű megtalálni a megfelelőt. A referenciák és a személyes szimpátia sokszor döntőnek bizonyulnak, de természetesen… Tovább: Nem is gondolnád, hogy mi mindennel foglalkozik egy SEO ügynökség»

A Microsoft az Azure felé csalogatja a Win Server 2008 felhasználókat

A Microsoft az Azure felé csalogatja a Win Server 2008 felhasználókat

Az Azure felhőszolgáltatás szép lassan egyre nagyobb teret nyer a Microsoft szolgáltatási palettáján. Érthető módon igyekeznek a redmondi cégnél is meggyőzni a felhasználókat, hogy az egy-egy gépre telepített szoftver helyett inkább az Azure-ban futtassanak programokat. Ennek érdekében a Microsoft három éven át nyújt támogatást a platformoknak, ha migrálják a munkaterheléseket az Azure-ba. Az érintett platformok a Windows Server 2008 (ezt 2020-ig támogatják) és az SQL Server 2008 2019-es verziója. Milyen… Tovább: A Microsoft az Azure felé csalogatja a Win Server 2008 felhasználókat»

Egy PR cikk megjelentetése sokszor a profi csapaton múlik

Egy PR cikk megjelentetése sokszor a profi csapaton múlik

Az online marketing eszköztára nagy segítséget jelenthet napjainkban azoknak, akik szeretnék minél többekhez eljuttatni a kínált termékeket, szolgáltatásokat. A netes jelenlét nem elegendő, hiszen ha a találati lista hátulján kullog a céges weboldal, akkor vajmi kevés esély van az eredményes netes jelenlét megvalósítárása. Itt kerülnek képbe a PR cikkek, amelyek egy egész rendszer részét képezve gondoskodnak a népszerűsítésről és így a hosszú távú, eredményes működésről.   Miként azonban sok más… Tovább: Egy PR cikk megjelentetése sokszor a profi csapaton múlik»

Az OLX eladása után milyen felvásárlás lehet még?

Az OLX eladása után milyen felvásárlás lehet még?

Laikusok és az internetes piacot kicsit is ismerők számára sem ismeretlen a hír, miszerint az OLX-et felvásárolta a Jófogás. Kedvelt apróhirdetési oldalaink közül tehát hamarosan már csak az egyik várja majd a hirdetni vágyókat, ugyanis  a tervek szerint kivezetésre kerül a piacról az ingyenessége miatt is rendkívül népszerű OLX. Az Allegro Group által felépített ingyenes hirdetési rendszer, az OLX  azért is olyan kedvelt, mert korlátlan számban újíthatóak meg a hirdetések, ráadásul… Tovább: Az OLX eladása után milyen felvásárlás lehet még?»

A Megbízható Cég tanúsítvány – online vélemény rovat

A Megbízható Cég tanúsítvány – online vélemény rovat

Egy ismert cég vezetőjeként szeretném a véleményemet megosztani a nagyközönséggel a Megbízható Cég tanúsítvánnyal kapcsolatban, aminek a tanúsítványát egy hónapja kaptam meg. Az alábbiakban az előnyeit és hátrányait osztanám meg. +Presztízs Nem lehet tagadni, hogy a Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ által kiadott tanúsítvány komoly presztízs lehet a cégek számára, nem beszélve hogy az ügyfeleknek is egy pozitív visszajelzést ad az adott cégről. Az én esetemben is többször megtörtént, hogy pozitív… Tovább: A Megbízható Cég tanúsítvány – online vélemény rovat»

Hogy működik egy közösségi recept oldal?

Hogy működik egy közösségi recept oldal?

Nem tudja, mit főzzön ebédre? Szeretné olcsón, az otthon levő alapanyagokból kihozni a vacsorát? Esetleg valami igazán különlegeset keres , hogy meglepje vele kedvesét? A receptes oldalak nem véletlen örvendenek akkora népszerűségnek. Hogy miben rejlik titkuk, erről kérdeztük a Receptkiraly.hu üzemeltetőjét, aki maga is szívesen sürgölődik a konyhában. Lássuk, miért érdemes a netet segítségül hívni, ha sütni-főzni szeretnénk. Gyakran előfordul, hogy egy bizonyos alapanyag felhasználásával szeretnénk elkészíteni az asztalra kerülő fogást…. Tovább: Hogy működik egy közösségi recept oldal?»

Mennyibe kerül egy rendszergazda?

Mennyibe kerül egy rendszergazda?

A költséghatékony és egyszerű megoldások híve, és ezekről az igényiről akkor sem mondana le, ha szerver üzemeltetésről van szó? Amennyiben tevékenysége, valamint a kitűzött célok megengedik, ebben az esetben elképzelhető hogy az Ön cégének nincs is szüksége rendszergazdára ahhoz, hogy szervereit üzemeltesse. Helyette elég lehet megbízni egy olyan céget, amelynek ez a szakterülete.  A Docler csoport tagjaként üzemelő doclernet.hu kitűnő választásnak bizonyul, ha hoszting szolgáltatások iránt érdeklődik, hiszen fő profiljaként ez nevezhető… Tovább: Mennyibe kerül egy rendszergazda?»

A sikerdíjas keresőoptimalizálás előnyei

A sikerdíjas keresőoptimalizálás előnyei

Azok a weboldal tulajdonosok azonban, akik most akarnak bekapcsolódni a web vérkeringésébe a sikerdíjas keresőoptimalizálás elérhető és megfizethető megoldás lehet. Az Adwordsnél lényegesen megfizethetőbb, ugyanakkor nincs kizárva az a lehetőség sem, hogy vele párhuzamosan akár egy nagyobb volumenű Adwords kampányt is futasson.

A PR cikk fogalma és előnyei

A PR cikk fogalma és előnyei

A PR cikk, vagyis teljes nevén a public relation cikk egy speciális marketing eszköz, amely kapcsolatteremtés kiépítésre hivatott egy szervezet, vagy egy vállalkozás és az olvasóközönség között. A módszer egyszerűnek tűnhet, de az internet terjedése és a növekvő elvárások miatt a PR cikknek is nagyon profinak kell lennie: észrevétlenül kell az olvasót vezetnie a kívánt cél felé. Mivel az interneten nagyon gyorsan terjednek a hírek, így egy jó írással több… Tovább: A PR cikk fogalma és előnyei»

Miért jó a linképítés?

Miért jó a linképítés?

Internetes világunkban egyre gyakrabban találkozunk a rejtélyes ‘linképítés’ kifejezéssel. Nos, hétköznapi szürke átlagemberként én is csak figyeltem, próbáltam értelmezni, de nem nagyon sikerült. Később azután közelebbi kapcsolatba kerültem ezzel a tevékenységgel és immár tudom hogy mit is takar, és azt is hogy miért jó. Ezt próbálom most megosztani veletek. A linképítés mint tevékenység során tudatosan szerzünk meg egy weboldalra mutató linket más weboldalon. Legegyszerűbb példa, hogyha megkérjük egy barátunkat hogy… Tovább: Miért jó a linképítés?»

SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011