Cikkek a(z) Biztosítás kategóriákból

Munkanélküliség biztosítással jövője alakításáért

Munkanélküliség biztosítással jövője alakításáért

Biztos állása van, és úgy néz ki, ez a jövőben is így marad, mégis tart attól, mi történne, ha hirtelen állás nélkül maradna? Sokan sajnos nem vagyunk abban a helyzetben, hogy elegendő félretett pénzösszeggel rendelkezzünk egy efféle szituáció átvészelésére. Ez esetben pedig jól tudjuk, következnek az elmaradt hiteltörlesztő részletek, a befizetetlen közüzemi számlák, a mindennapi megélhetésről pedig ne is beszéljünk! Jövője biztonságáért az anyagiak terén sokat tehet munkanélküliség biztosítás kötésével…. Tovább: Munkanélküliség biztosítással jövője alakításáért»

Vagyon és személyibiztosítás üzletek és magánszemélyek számára

Vagyon és személyibiztosítás üzletek és magánszemélyek számára

Ha szeretnénk jövőnket kiszámíthatóbbá tenni, és a jelenben nagyobb nyugalommal kívánunk jövőnk elébe nézni, mindenképpen jó megoldásnak bizonyul a biztosítás, mint kockázatkezelési módszer. Alapvetően azt kell eldöntenünk, hogy személy-, vagy vagyonbiztosítást szeretnénk kötni. Miként a nevük is mutatja, az előző az ember személyéhez, egészségi állapotához, épségéhez köthető, míg az utóbbi mindahhoz a vagyonhoz, tárgyiasult értékekhez, melyek tulajdonunkat képezik. Személybiztosítás esetében arról szeretnénk meggyőződni és bizonyossággal a jövőbe tekinteni, hogy egy… Tovább: Vagyon és személyibiztosítás üzletek és magánszemélyek számára»

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal. Itt a különböző boltok ajánlatai között válogathatsz illetve felhasználók által írt véleményekről olvashatsz. A várható tartalomból: különböző üzletek akciós ajánlatai, vásárlási tippek, kedvezményes áruházak, kuponok, stb.

SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011