Cikkek a(z) Hitel kategóriákból

A szabad felhasználású hitel feltételei

A szabad felhasználású hitel feltételei

Szeretne nagyobb összeghez jutni, ám nem kívánja annak felhasználásáról a választott hitelintézetet tájékoztatni? Nos, ebben az esetben a szabad felhasználású hitel a megfelelő választás az Ön számára. Mielőtt azonban kiválasztaná azt a bankot, amely a legkedvezőbb feltételeket ígéri, érdemes tisztában lennie néhány feltétellel, melyek megléte elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy megkapja a hitelt.  Személyi hitel igénylés itt! Érdemes attól függően elkülöníteni a szabad felhasználású hiteleket, hogy van-e mögöttük ingatlanfedezet. Ez utóbbi… Tovább: A szabad felhasználású hitel feltételei»

Személyi kölcsön kezes és fedezet nélkül

Személyi kölcsön kezes és fedezet nélkül

Amennyiben a hitelfelvétel cseppet sem jól hangzó lehetősége mellett vagyunk kénytelenek dönteni, érdemes számos információ birtokában a lehető legjobb megoldást választanunk. A személyi kölcsönök iránti érdeklődés egyik kulcsfontosságú kérdése a legtöbb esetben, hogy szükségeltetik-e kezes bevonása a hitelügyletbe. Köztudott, hogy kezes, illetve ingatlanfedezet általában a magasabb felvenni kívánt összeg esetén válik szükségessé. Azok a lehetőségek pedig, ahol ezek nem minősülnek alapvető feltételnek, mind népszerűbbek a lakosság körében. Senki nem szeretné… Tovább: Személyi kölcsön kezes és fedezet nélkül»

Gyors hitelkártya igénylés azonnal

Gyors hitelkártya igénylés azonnal

Jövedelemproblémák a  hónap végén? Fizetési nehézségek, amikor jól jönne, ha legalább vásárlásait meg tudná oldani hitel segítségével? Ha nem kíván a személyi hitel elbírálására várni, és szeretne maga mögött tudni egy biztosan igénybe vehető lehetőséget, akkor érdemes elgondolkodnia azon, hogy a hitelkártya kínálta lehetőségek mellett dönt. Rohanó mindennapjainkban, pláne, ha pénzszűkében vagyunk, bizony egyáltalán nem mindegy, milyen gyorsan jutunk hozzá a szükséges összeghez. A gyors hitelkártya igénylés azonnali lehetőséget kínál… Tovább: Gyors hitelkártya igénylés azonnal»

Gyors személyi kölcsön: ha azonnal kell a pénz

Gyors személyi kölcsön: ha azonnal kell a pénz

Gyorsan lenne szüksége némi plusz pénzre, de nem szeretne beleesni abba a hibába, amelyről talán már ismerősei rémtörténeteiből hallott? Ha elfogadható mértékű kamatokat szeretne, és havi rendszerességgel kíván törleszteni, a gyors személyi kölcsön a lehető legjobb megoldásnak bizonyul. Amikor azonnal kell a pénz, minden nap számít, és a hitelek esetében tapasztalható, akár hosszúra is nyúló hitelbírálat néha valóban kibírhatatlannak tűnik. Ezzel szemben azonban a személyi kölcsön összege szinte azonnal felhasználhatóvá válik,… Tovább: Gyors személyi kölcsön: ha azonnal kell a pénz»

A személyi hitel igénylésének feltételei

A személyi hitel igénylésének feltételei

Anyagi gondjai vannak, és nem szeretne kölcsönkéregetni, inkább választaná a hitelintézetek által kínált lehetőséget? Természetesen egyikőnk sem fordul boldogan a bankokhoz, hiszen a törlesztő részletek csak tovább nehezítik majd a mindennapi megélhetést, és a havi jövedelemből való gazdálkodást, de egyes esetekben sajnos tényleg nincs más megoldás. Személyi hitel igénylés itt! Amennyiben laikusként tájékozódik a témában, bizony jogos a kérdés, hogy milyen feltételei vannak a személyi hitel igénylésének. Ha fontosnak tartja,… Tovább: A személyi hitel igénylésének feltételei»

Személyi hitel a szükséges plusz érdekében

Személyi hitel a szükséges plusz érdekében

Ön hogy jön ki fizetéséből? Mennyire tudja beosztani azt az egyre növekvő kiadások mellett? Előfordult már Önnel, hogy olyan hirtelen anyagi szükséglete akadt, melyet csak hitelfelvétellel tudott fedezni? Sajnos a helyzet sokunk számára ismerős, éppen ezért érdemes tisztában lennie azzal, milyen lehetőségei is vannak, ha a hitelintézetek kínálta számos lehetőség egyikével szeretne élni. Személyi hitel igénylés itt! Amennyiben konkrét célhoz kötött hitelre lenne szüksége, érdemes kifejezetten ez irányba gondolkodnia, és… Tovább: Személyi hitel a szükséges plusz érdekében»

Hitel tanácsadás

Hitel tanácsadás

Minden adós előtt közismert tény, hogy a pénzügyi kérdésekben nem jártas ügyfelek számára a banki rendszer, a kisbetűk, a jogszabályok és rendeletek, az ingadozó és persze jellemzően növekvő kamatok követhetetlen változásai áttekinthetetlen útvesztőt jelentenek. Ebben tud hatékony szakmai segítséget nyújtani a hitelek 24 weboldal, ahol a szakértői segítség megkíméli a hitelre váró ügyfelet az utánajárás nehézségeitől.

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal. Itt a különböző boltok ajánlatai között válogathatsz illetve felhasználók által írt véleményekről olvashatsz. A várható tartalomból: különböző üzletek akciós ajánlatai, vásárlási tippek, kedvezményes áruházak, kuponok, stb.

SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011