Cikkek a(z) Ingatlan kategóriákból

Benzinmotoros vagy elektromos ágdaráló: melyikkel járok jobban?

Benzinmotoros vagy elektromos ágdaráló: melyikkel járok jobban?

Az őszi hónapokban rendszeresen megnövekedik a kereslet az ágdarálók iránt. Nem véletlen, hiszen már egy viszonylag kis kertben is jelentős mennyiségű ágat metszhetünk le, ezzel előmozdítva a jövő évi terméshozamot. A mezőgazdasági keretek között szintén kitűnő szolgálatot tesz a megfelelő minőségű ágdaráló. A titok a minőségben és a strapabíró üzemelésben van, főleg akkor, ha az eszköz rendszeres használatban lesz. Az elektromos típus az igazán nyerő! A piaci kínálatban benzinmotoros és… Tovább: Benzinmotoros vagy elektromos ágdaráló: melyikkel járok jobban?»

Tudta, hogy egy minőségi ablak az allergiásoknak is tud segíteni?

Tudta, hogy egy minőségi ablak az allergiásoknak is tud segíteni?

A VEKA ablak szerint a megfelelő szigetelési tulajdonságokkal bíró ablakok sokkal kevesebb pollent és port engednek be a lakás belsejébe. Nézzük meg mit tehetünk azért, hogy az a jó tulajdonság sokáig megmaradjon. Természetesen ennek érdekében a nyílászárókat folyamatosan megfelelően kell kezelni. A műanyag ablakok kiszállítása során is védik a nyílászárókat, hiszen védőfólia található meg a nyílászárókon. A vakolás és az ablakok ajtók beépítése után érdemes ezeket a fóliákat azonnal eltávolítani, hiszen, ha… Tovább: Tudta, hogy egy minőségi ablak az allergiásoknak is tud segíteni?»

Lehet még korrekt áron találni fonyódi nyaralót

Lehet még korrekt áron találni fonyódi nyaralót

Gondoltál már arra, hogy egy balatoni nyaraló boldog tulajdonosa legyél? A legtöbben elvetjük a gondolatot, ugyanis az ingatlanpiacon nézelődve legtöbbször csak horror áron lehet a tó környékének legszebb városaiban ingatlant találni. Tény azonban, hogy olyan projektek is futnak aktuálisan, amelyek a minőség mellett kifejezetten az elérhető árakat is fókuszba helyezik. A Balaton töretlen népszerűségnek örven évtizedek óta. Bár az árak és a strandok kialakítása sokat változtak az elmúlt években, de… Tovább: Lehet még korrekt áron találni fonyódi nyaralót»

Új lakópark épül Körmendnél

Új lakópark épül Körmendnél

A lakóparkok minden korábbinál népszerűbbek hazánkban. Természetesen nem csak az igényes környezet vagy az árak a döntőek a vásárlók számára, hanem az elhelyezkedés is. A nagyvárosok kertvárosi területei és a nyugati országrész különösen kedveltek, hiszen ezek rendszerint a kiváló elhelyezkedési lehetőségekkel és az anyagi biztonsággal társulnak. Nem csak az otthonteremtést tervezők döntenek szívesen a vonzó adottságokkal rendelkező lakóparki ingatlanok mellett, hanem azok is, akik befektetési céllal szeretnének vásárolni. A Körmendnél… Tovább: Új lakópark épül Körmendnél»

Miért ne kérne segítséget egy esküvői rendezvényszervezőtől?

Miért ne kérne segítséget egy esküvői rendezvényszervezőtől?

Sokkal romantikusabban telhet a nagy nap, amikor nem kell felesleges dolgok miatt aggódni, a bérelhető eszközök ebben segítenek. A Party Caesar weboldalon mi magunk válogathatjuk össze az esküvő lebonyolításához szükséges összes eszközt. Porcelánok, bútorok, evőeszközök, textilek, konyhai eszközök, poharak, egyéb üvegáru, büfé és asztali szervíz kiegészítők, sátrak széleskörű kínálatával várják az érdeklődőket. A weboldalon természetesen ötleteket is találunk, így, ha tényleg ötlet híján vagyunk akkor is segítséget nyújtanak. Amikor igen sok vendégre… Tovább: Miért ne kérne segítséget egy esküvői rendezvényszervezőtől?»

Konyhabútorokkal alakul az otthon

Konyhabútorokkal alakul az otthon

Ma már nem szükségszerű a készre összeszerelt konyhabútorokat megvásárolni és szinte ahhoz elkészíteni a konyhát, hiszen blokkokból és elemekből olyan konyhabútort lehet összeállítani, amilyent csak szeretnénk. Érdemes elmenni a Maxi börzébe és megnézni, hogy milyen külsőt lehet adni ennek nagyon is lényeges otthoni elemnek. A maxi börzébe választhatunk hűtőnknek, mosógépünknek, mosogatógépünknek is saját szekrényt. Ezeket a szekrényeket többféle méretben is árusítják, így biztosak lehetünk abban, hogy a számunkra megfelelő méretet is meg… Tovább: Konyhabútorokkal alakul az otthon»

A napelem rendszerek sajnos még nem LEGO-szerűen működnek

A napelem rendszerek sajnos még nem LEGO-szerűen működnek

Minden új technológia bevezetése nehézkes. Az ember azt gondolná, ahogy az eu-solar.hu oldalon olvashatjuk, hogyha felfedezésre kerül egy jobb és olcsóbban működő rendszer, akkor mindenki kapva kap az alkalmon, hogy hozzájusson. De nem szabad elfelejteni, hogy a régi technológiákba fektetett beruházásokat, amelyek, noha már rég túl vannak a megtérülésen, működtetőik minél nagyobb haszonnal szeretnék lezárni, mielőtt tovább lépnek egy új rendszer gyártásában. Azok az emberek, akik érdeklődnek a téma iránt,… Tovább: A napelem rendszerek sajnos még nem LEGO-szerűen működnek»

Hagyományos vagy új típusú redőny? Ez a különbség a kettő között!

Hagyományos vagy új típusú redőny? Ez a különbség a kettő között!

Magyarországon a leginkább elterjedtebb redőnytípus a külső tokos műanyag redőny, amiből megkülönböztethetünk hagyományos- és új típusú változatot is. „A megnevezésből kifolyólag nagyon sokan abban a tévhitben élnek, hogy az új típusú minden esetben jobb is, mint a hagyományos, de alapesetben messze nem ilyen egyszerű a képlet,” – Nyilatkozza Sárközi János. Lássuk egy kicsit alaposabban, hogy miben is különböznek egymástól ezek a termékek. A formai különbségek A hagyományos és az új… Tovább: Hagyományos vagy új típusú redőny? Ez a különbség a kettő között!»

Zugló melyik részén érdemes lakni?

Zugló melyik részén érdemes lakni?

A főváros nem csak a munkalehetőségek és az oktatási intézmények közelsége miatt bizonyul vonzónak az ingatlant keresgélők számára, hanem a számos szórakozási lehetőség okán is. Az Ingatlanok.hu felmérése szerint Herminamező a legnépszerűbb zuglói lakónegyed (Bővebben itt: http://ingatlanok.hu/elado/lakas/budapest-xiv-ker), de könnyen lehet, hogy Budapest más környékén is olyan lakásokra, házakra bukkanhat, melyek között leendő otthonát is megtalálhatja. Az ingatlanpiacon az elmúlt években tapasztalható helyzet természetesen a fővárosi ingatlanok iránti keresletre is rányomta bélyegét, de… Tovább: Zugló melyik részén érdemes lakni?»

Külső vagy belső tokos alumínium redőnyt válasszak?

Külső vagy belső tokos alumínium redőnyt válasszak?

Lakásfelújítás előtt áll, és az árnyékolási feladatokra olyan terméket szeretne választani, amely időtálló minőségével szolgálja otthona kellemes belső mikroklímáját? A szakértő szerint az alumínium redőny hosszú-hosszú évekig kitart, így garantáltan megéri mellette letenni a voksot. Természetesen felmerül a kérdés, hogy külső, vagy belső tokos változatot érdemes felszereltetni. Cikkünkben arra keressük a választ, melyik típus miért ajánlott. A külső tokos redőny azok számára bizonyul ideális választásnak, akik utólag szeretnék élvezni az árnyékolástechnikai… Tovább: Külső vagy belső tokos alumínium redőnyt válasszak?»

SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011