Cikkek a(z) Ingatlan kategóriákból

Konyhabútorokkal alakul az otthon

Konyhabútorokkal alakul az otthon

Ma már nem szükségszerű a készre összeszerelt konyhabútorokat megvásárolni és szinte ahhoz elkészíteni a konyhát, hiszen blokkokból és elemekből olyan konyhabútort lehet összeállítani, amilyent csak szeretnénk. Érdemes elmenni a Maxi börzébe és megnézni, hogy milyen külsőt lehet adni ennek nagyon is lényeges otthoni elemnek. A maxi börzébe választhatunk hűtőnknek, mosógépünknek, mosogatógépünknek is saját szekrényt. Ezeket a szekrényeket többféle méretben is árusítják, így biztosak lehetünk abban, hogy a számunkra megfelelő méretet is meg… Tovább: Konyhabútorokkal alakul az otthon»

A napelem rendszerek sajnos még nem LEGO-szerűen működnek

A napelem rendszerek sajnos még nem LEGO-szerűen működnek

Minden új technológia bevezetése nehézkes. Az ember azt gondolná, ahogy az eu-solar.hu oldalon olvashatjuk, hogyha felfedezésre kerül egy jobb és olcsóbban működő rendszer, akkor mindenki kapva kap az alkalmon, hogy hozzájusson. De nem szabad elfelejteni, hogy a régi technológiákba fektetett beruházásokat, amelyek, noha már rég túl vannak a megtérülésen, működtetőik minél nagyobb haszonnal szeretnék lezárni, mielőtt tovább lépnek egy új rendszer gyártásában. Azok az emberek, akik érdeklődnek a téma iránt,… Tovább: A napelem rendszerek sajnos még nem LEGO-szerűen működnek»

Hagyományos vagy új típusú redőny? Ez a különbség a kettő között!

Hagyományos vagy új típusú redőny? Ez a különbség a kettő között!

Magyarországon a leginkább elterjedtebb redőnytípus a külső tokos műanyag redőny, amiből megkülönböztethetünk hagyományos- és új típusú változatot is. „A megnevezésből kifolyólag nagyon sokan abban a tévhitben élnek, hogy az új típusú minden esetben jobb is, mint a hagyományos, de alapesetben messze nem ilyen egyszerű a képlet,” – Nyilatkozza Sárközi János. Lássuk egy kicsit alaposabban, hogy miben is különböznek egymástól ezek a termékek. A formai különbségek A hagyományos és az új… Tovább: Hagyományos vagy új típusú redőny? Ez a különbség a kettő között!»

Zugló melyik részén érdemes lakni?

Zugló melyik részén érdemes lakni?

A főváros nem csak a munkalehetőségek és az oktatási intézmények közelsége miatt bizonyul vonzónak az ingatlant keresgélők számára, hanem a számos szórakozási lehetőség okán is. Az Ingatlanok.hu felmérése szerint Herminamező a legnépszerűbb zuglói lakónegyed (Bővebben itt: http://ingatlanok.hu/elado/lakas/budapest-xiv-ker), de könnyen lehet, hogy Budapest más környékén is olyan lakásokra, házakra bukkanhat, melyek között leendő otthonát is megtalálhatja. Az ingatlanpiacon az elmúlt években tapasztalható helyzet természetesen a fővárosi ingatlanok iránti keresletre is rányomta bélyegét, de… Tovább: Zugló melyik részén érdemes lakni?»

Külső vagy belső tokos alumínium redőnyt válasszak?

Külső vagy belső tokos alumínium redőnyt válasszak?

Lakásfelújítás előtt áll, és az árnyékolási feladatokra olyan terméket szeretne választani, amely időtálló minőségével szolgálja otthona kellemes belső mikroklímáját? A szakértő szerint az alumínium redőny hosszú-hosszú évekig kitart, így garantáltan megéri mellette letenni a voksot. Természetesen felmerül a kérdés, hogy külső, vagy belső tokos változatot érdemes felszereltetni. Cikkünkben arra keressük a választ, melyik típus miért ajánlott. A külső tokos redőny azok számára bizonyul ideális választásnak, akik utólag szeretnék élvezni az árnyékolástechnikai… Tovább: Külső vagy belső tokos alumínium redőnyt válasszak?»

Íme 10 ütős lakberendezési tipp!

Íme 10 ütős lakberendezési tipp!

Szeretné, ha otthona a nyugalom és a béke szigete lenne? Fontosnak tartja, hogy ízléses megjelenéssel szolgálja kényelmét bármely helyiség?  A Szonyeg-parna.hu összeszedett 10 ütős tippet, lássuk a legjobbakat, melyekkel pillanatok alatt melegséget varázsolhat a  lakásba! Mielőtt azt hinné, hogy a lakberendezéshez sok pénz kell, tartson velünk, és ismerjen meg kreatív, és elérhető árú módszereket otthona kicsinosítására! A lakástextíliák és a díszpárnák mindig remek választásnak bizonyulnak. Ha a huzatok tisztántartásáról nem… Tovább: Íme 10 ütős lakberendezési tipp!»

A kert kialakítása

A kert kialakítása

A tavaszi-nyári időszakban a kert baráti összejövetelek, családi programok színterévé válik, éppen ezért nem mindegy, hogy a kert kialakítása miképpen történik. Mivel otthonunk szerves részét képezi, ezért érdemes figyelmet fordítani arra, s legyen szó akár a burkolóanyagok megválasztásáról, akár a növényekről, vagy az öntözőrendszerről, a stílus és a kényelem e területről sem hiányozhatnak. Kiemelt népszerűségnek örvendenek a mediterrán burkolóanyagok, melyek segítségével akár a homlokzatot, akár az autóbeállót egyedivé varázsolhatjuk. A… Tovább: A kert kialakítása»

Műanyag redőny – milyen színűt érdemes választania?

Műanyag redőny – milyen színűt érdemes választania?

A tavasz a lakásfelújítás, az építkezés időszaka, ilyenkor érdemes elvégezni azokat a munkálatokat, melyekre a tél nem a legmegfelelőbb. A nyílászárók tökéletes szigetelése mellett az árnyékolásra is érdemes odafigyelni, erre a célra pedig sokan választják a redőnyök nyújtotta kényelmet. A jól megválasztott és felszerelt eszköz segítségével nem csak az árnyékolás oldható meg, de a hőszigeteléshez is jelentősen hozzájárulhat vele. A műanyag és alumínium redőnyök széles választékában megtalálhatóak mindazok a redőnytípusok,… Tovább: Műanyag redőny – milyen színűt érdemes választania?»

Duguláselhárítás saját kezűleg – egyszerű, olcsó tippek

Duguláselhárítás saját kezűleg – egyszerű, olcsó tippek

Otthonunk egyes rendszereivel mindaddig nem is szoktunk foglalkozni, amíg azokkal gond nem adódik. Így van ez a lefolyók esetében is, ám ha a víz nem folyik le, vagy ami még rosszabb, visszafelé jön a szennyvíz, akkor a megoldás nem várathat magára! Legtöbben elsőként a pumpáért nyúlunk, ami az esetek egy részében valóban segíthet. A duguláselhárítás saját kezűleg is működhet, ha tisztában van azokkal a módszerekkel, melyeket érdemes kipróbálnia a siker… Tovább: Duguláselhárítás saját kezűleg – egyszerű, olcsó tippek»

A 3 legnépszerűbb térkő típus

A 3 legnépszerűbb térkő típus

Ha térkövet szeretnénk vásárolni, akkor az egyik sarkalatos pontja a választásnak, hogy milyen típusú térkő legyen, milyen színű, és mégis milyen funkciót töltsön be. A térkövet a legtöbb esetben családi házak környékén: udvarokban, ház előtt járdaként, kiülőként, kocsi beállóként, vagy egyszerűen csak díszítésként láthatunk. A térkövek típusát tekintve az egyik legnépszerűbb a hullámtérő, mely egymáshoz igazítva igen esztétikus látvány, valamint az hullámos kialakítás miatt, összeillesztve nem csúszik szét, tehát jóval… Tovább: A 3 legnépszerűbb térkő típus»

SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011