Cikkek a(z) Pénzügyi kategóriákból

Hogyan működik az európai fizetési meghagyásos eljárás?

Hogyan működik az európai fizetési meghagyásos eljárás?

Fontosnak tartja, hogy kintlevőségei időben megérkezzenek, és a nem fizető ügyfél mihamarabb eleget tegyen kötelezettségeinek? Mi a helyzet abban az esetben, ha külföldi céggel áll kapcsolatban? Hogyan működik ez esetben az európai fizetési meghagyásos eljárás? A koveteleskezelo.hu a 1896/2006/EK rendeletre hivatkozik, mely alapján 2010-től Magyarországon a közjegyzők folytatják le az eljárást a bíróságok helyett. De így történik ez akkor is, ha külföldi illetőségű cég keres kibúvót a fizetés alól? Az európai fizetési meghagyásos… Tovább: Hogyan működik az európai fizetési meghagyásos eljárás?»

Felsőoktatási költségek – mennyibe kerül a diploma?

Felsőoktatási költségek – mennyibe kerül a diploma?

Napjainkban gyakran hallani, hogy diploma nélkül igen nehéz boldogulni a munkaerő-piacon. Ahhoz, hogy anyagilag-, és emberileg is megbecsültek lehessünk, elengedhetetlen a felsőoktatásban való sikeres részvétel. Tény azonban, hogy ez még korántsem elegendő, különben nem lenne sok diplomás munka nélkül, vagy képzettségükhöz méltatlan munkakörökben. Mégis miért hajszoljuk ennek ellenére azt, hogy az a bizonyos okmány is birtokunkban legyen, még ha ez rengeteg kiadással és erőfeszítéssel is jár?  Tehetség és hozzáértés ide… Tovább: Felsőoktatási költségek – mennyibe kerül a diploma?»

Havi 10000 ft megtakarítás nyugdíjra

Havi 10000 ft megtakarítás nyugdíjra

A magyarországi tapasztalatok sajnos azt mutatják, hogy az állami nyugdíjrendszerre egyre kevésbé lehet majd a jövőben számítani, hiszen több okból kifolyólag is olyan nehézségekkel küzd, mely egy idő után szinte biztosan tarthatatlanná válik majd. De akkor milyen lehetőség marad arra, hogy a nyugdíjas években is biztosított legyen a megélhetés? Az öngondoskodás és a nyugdíj előtakarékosság jelenthet megoldást a problémára. Bővebben a http://nyugdijbiztositas.com/ oldalon olvashat azokról a lehetőségekről, melyeken akár már pályakezdőként érdemes elgondolkodni!… Tovább: Havi 10000 ft megtakarítás nyugdíjra»

Gyermek megtakarítás: hogyan tehet félre a gyereknek?

Gyermek megtakarítás: hogyan tehet félre a gyereknek?

Szülőként nem csak a felelősségvállalás és az életmód megváltoztatása az, amelyek rendkívül fontosak, hanem mindezekkel együtt a megfelelő anyagi háttér megteremtése is. Azok, akiknek gyermekkorukban nélkülözni kellett, általában igyekeznek minél jobb körülményeket teremteni a család számára. Azonban nem csak a mindennapi megélhetés fontos, hanem a hosszú távon történő gondolkodás is. Ahhoz, hogy a gyermek olyan iskolába járhasson, ahol képességeinek megfelelő oktatásban lehet része, vagy a főiskola, egyetem választásakor ne a… Tovább: Gyermek megtakarítás: hogyan tehet félre a gyereknek?»

Tőzsdei alapfogalmak: ismerkedjen új lehetőségekkel!

Tőzsdei alapfogalmak: ismerkedjen új lehetőségekkel!

Vannak olyan pénzügyi területek, amelyek pontos ismereteket és némi gyakorlatot igényelnek, de ha ezekkel már rendelkezünk, akkor nem lehetetlen akár a számítógép előtt ülve pénzt keresni segítségükkel. Ahhoz azonban, hogy elinduljon ezen az úton, és akár már az idei év meghozza az annyira vágyott anyagi biztonságot, a szakemberek szerint is fontos a tőzsdei alapfogalmak megismerése. Nem csak a tőzsdei tranzakciók működésének átlátása nélkülözhetetlen a sikerhez, hanem a befektetési és kereskedelmi stratégia lényegének átlátása is elengedhetetlen.

A szabad felhasználású hitel feltételei

A szabad felhasználású hitel feltételei

Szeretne nagyobb összeghez jutni, ám nem kívánja annak felhasználásáról a választott hitelintézetet tájékoztatni? Nos, ebben az esetben a szabad felhasználású hitel a megfelelő választás az Ön számára. Mielőtt azonban kiválasztaná azt a bankot, amely a legkedvezőbb feltételeket ígéri, érdemes tisztában lennie néhány feltétellel, melyek megléte elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy megkapja a hitelt.  Személyi hitel igénylés itt! Érdemes attól függően elkülöníteni a szabad felhasználású hiteleket, hogy van-e mögöttük ingatlanfedezet. Ez utóbbi… Tovább: A szabad felhasználású hitel feltételei»

Személyi kölcsön kezes és fedezet nélkül

Személyi kölcsön kezes és fedezet nélkül

Amennyiben a hitelfelvétel cseppet sem jól hangzó lehetősége mellett vagyunk kénytelenek dönteni, érdemes számos információ birtokában a lehető legjobb megoldást választanunk. A személyi kölcsönök iránti érdeklődés egyik kulcsfontosságú kérdése a legtöbb esetben, hogy szükségeltetik-e kezes bevonása a hitelügyletbe. Köztudott, hogy kezes, illetve ingatlanfedezet általában a magasabb felvenni kívánt összeg esetén válik szükségessé. Azok a lehetőségek pedig, ahol ezek nem minősülnek alapvető feltételnek, mind népszerűbbek a lakosság körében. Senki nem szeretné… Tovább: Személyi kölcsön kezes és fedezet nélkül»

Gyors hitelkártya igénylés azonnal

Gyors hitelkártya igénylés azonnal

Jövedelemproblémák a  hónap végén? Fizetési nehézségek, amikor jól jönne, ha legalább vásárlásait meg tudná oldani hitel segítségével? Ha nem kíván a személyi hitel elbírálására várni, és szeretne maga mögött tudni egy biztosan igénybe vehető lehetőséget, akkor érdemes elgondolkodnia azon, hogy a hitelkártya kínálta lehetőségek mellett dönt. Rohanó mindennapjainkban, pláne, ha pénzszűkében vagyunk, bizony egyáltalán nem mindegy, milyen gyorsan jutunk hozzá a szükséges összeghez. A gyors hitelkártya igénylés azonnali lehetőséget kínál… Tovább: Gyors hitelkártya igénylés azonnal»

Gyors személyi kölcsön: ha azonnal kell a pénz

Gyors személyi kölcsön: ha azonnal kell a pénz

Gyorsan lenne szüksége némi plusz pénzre, de nem szeretne beleesni abba a hibába, amelyről talán már ismerősei rémtörténeteiből hallott? Ha elfogadható mértékű kamatokat szeretne, és havi rendszerességgel kíván törleszteni, a gyors személyi kölcsön a lehető legjobb megoldásnak bizonyul. Amikor azonnal kell a pénz, minden nap számít, és a hitelek esetében tapasztalható, akár hosszúra is nyúló hitelbírálat néha valóban kibírhatatlannak tűnik. Ezzel szemben azonban a személyi kölcsön összege szinte azonnal felhasználhatóvá válik,… Tovább: Gyors személyi kölcsön: ha azonnal kell a pénz»

A személyi hitel igénylésének feltételei

A személyi hitel igénylésének feltételei

Anyagi gondjai vannak, és nem szeretne kölcsönkéregetni, inkább választaná a hitelintézetek által kínált lehetőséget? Természetesen egyikőnk sem fordul boldogan a bankokhoz, hiszen a törlesztő részletek csak tovább nehezítik majd a mindennapi megélhetést, és a havi jövedelemből való gazdálkodást, de egyes esetekben sajnos tényleg nincs más megoldás. Személyi hitel igénylés itt! Amennyiben laikusként tájékozódik a témában, bizony jogos a kérdés, hogy milyen feltételei vannak a személyi hitel igénylésének. Ha fontosnak tartja,… Tovább: A személyi hitel igénylésének feltételei»

SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011