Cikkek a(z) Gépjármű kategóriákból

Vegyen Hankook téligumit és támogassa Magyarországot!

Vegyen Hankook téligumit és támogassa Magyarországot!

Az autósok és a motorsport szerelmesei számára nem ismeretlen a Hankook márka, mely már évtizedek óta szolgálja magas minőségével az utakra gurulók igényeit. Magát a gyárat 1941-ben alapították, s mára a világ egyik vezető márkájává vált, melyet számos autógyártó cég javasol, és előnyben részesít. Az Opel, Kia, Hyundai, Ford, vagy Renault szakemberei mind úgy vélik, hogy a Hankook téligumi gyártása során is hozza a tőle megszokott minőséget, és garantált biztonságot jelent… Tovább: Vegyen Hankook téligumit és támogassa Magyarországot!»

Komoly gondokat okozhat az AdBlue szivattyú

Komoly gondokat okozhat az AdBlue szivattyú

A tehergépjárműveknél alkalmazott SCR-technológia egyre többször kerül átültetésre személygépkocsik esetében is. Az AdBlue szivattyú beszerzése itt megoldható: http://www.b-chem.hu/hu/termekek/adblue és egy esetleges meghibásodás alkalmával a B-Chem által nyújtott minőségben javasolt is beszerezni, hiszen ezzel elkerülhetőek az elégtelen színvonalból adódó problémák. Az SCR-katalizátoros gépjárművek egyébként a megfelelő adalékanyaggal képesek csökkenteni a kibocsátott nitrogén-oxidok mennyiségét. A dízelmotorok levegőbe juttatott károsanyag mennyiségének csökkentését írta elő az Euro 5 környezetvédelmi szabályozás 2009-ben. Ennek megfelelően az érintett… Tovább: Komoly gondokat okozhat az AdBlue szivattyú»

Érdemes használt nyári gumit vásárolni?

Érdemes használt nyári gumit vásárolni?

Az autósok figyelmét nem lehet elégszer felhívni arra, hogy a közlekedés biztonságához nagymértékben hozzájárul az, hogy milyen gumival gurulnak az utakra. Anyagi megfontolásból sokan teszik le voksukat a használt abroncsok mellett. Ha használt helyett olcsóbb újat szeretne akkor itt akciósan vásárolhat. De melyek is azok a tudnivalók, melyekkel érdemes tisztában lenni gumivásárlás előtt? Bár a Gumidoktor nem ajánlja a használt gumikat, azért előfordulhat olyan helyzet hogy érdemes ilyeneket venni, lássuk a… Tovább: Érdemes használt nyári gumit vásárolni?»

Performance tuning csomag BMW X6-hoz: 360 LE!

Performance tuning csomag BMW X6-hoz: 360 LE!

A minőségi autók kedvelői számára a BMW X6 minden igényt kielégítő színvonalat biztosít, nem elfeledkezve arról sem, hogy az optikai és teljesítmény tuning milyen nagy népszerűségnek örvend a márka szerelmeseinek körében. Egy 360 lóerős tuning csomag remek választás minden száguldás iránt izgalmat érző számára.  A 555 lóerő egyébként is egyértelműen okot az az örömre, s a bivalyerős motor, hála a teljesítmény tuningnak,  még nagyobb teljesítményre képes – szolgálva ezzel a sebesség megszállottjainak… Tovább: Performance tuning csomag BMW X6-hoz: 360 LE!»

Nyári gumi télen, mi a különbség?

Nyári gumi télen, mi a különbség?

Itt a hideg, itt a tél, mi lesz velünk téli gumi nélkül? A kérdés jogos, hiszen Magyarországon, a becslések szerint az emberek mintegy 40%-a használ téli gumiabroncsok a hideg időszak alatt, a többiek fittyet hánynak a hidegnek, hónak, jégnek, csúszós utaknak. Ők azok, akik meg vannak róla győződve, nincs szükségük téli gumiabroncsra, tökéletesen megfelel számukra a nyári gumi is, hiszen tavaly is azzal vészelték át a telet. Vajon igazuk van, és a téli gumi, csak egy marketingfogás a vásárlások ösztönzésére?

Figyeljen oda az autógumira!

Figyeljen oda az autógumira!

Az elmúlt telek zimankós időjárása minden autóst ráébresztett arra, hogy a téligumi használata elengedhetetlen a balesetmentes közlekedéshez. S míg erre minden évben felhívják figyelmünket a médiában, arról kevesebb szó esik, hogy a nyárigumira való odafigyelés is legalább ekkora jelentőséggel bír. A gumiminta mélysége, és annak kopása e típusok esetében sem elhanyagolható, hiszen akár komoly balesetek is bekövetkezhetnek, ha a mélység egy bizonyos szint alá megy. Egyes szakmai fórumok 1,6 mm… Tovább: Figyeljen oda az autógumira!»

Használtautó: használt gépjármű vásárlás tippek

Használtautó: használt gépjármű vásárlás tippek

Szeretné lecserélni autóját, de nem engedheti meg magának az új gépjárművet? Számos lehetősége van ebben az esetben is a régi, megunt, vagy igen rossz műszaki állapotban levő autója helyett egy újabb és jobb minőségű darab beszerzésére. Természetesen mindenki törekszik minél újabb és jobb állapotban levőt vásárolni, hiszen ezek jóval biztonságosabbak, és kisebb az esély arra, hogy hamarosan javítani kell, vagy netán egy méregdrága alkatrészt kicserélni benne. Ha jól tudjuk, hogy… Tovább: Használtautó: használt gépjármű vásárlás tippek»

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal

Elindult a SKALA.hu, a Bolt – Üzlet – Vásárlás tippek oldal. Itt a különböző boltok ajánlatai között válogathatsz illetve felhasználók által írt véleményekről olvashatsz. A várható tartalomból: különböző üzletek akciós ajánlatai, vásárlási tippek, kedvezményes áruházak, kuponok, stb.

SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011