Cikkek a(z) Műszaki kategóriákból

A duguláselhárítás kellemetlenségei

A duguláselhárítás kellemetlenségei

Kevés bosszantóbb probléma adódhat a háztartásban, mint az eldugult lefolyó. A házilagos megoldások mellett profi szakember segítségét is kérheti, ha a gyorsaság és a garantált hatékonyság elengedhetetlenek az Ön számára. Az üzletek polcain számos duguláselhárításra és megelőzésre alkalmas vegyi anyag helyet kapott, ám ha a gond tényleg komoly, akkor nem biztos, hogy a csodaszerek, valamint a házilagos módszerek eredményesnek bizonyulnak.

Ha hobbiból kém szeretne lenni, akkor itt a lehetőség!

Ha hobbiból kém szeretne lenni, akkor itt a lehetőség!

Az akciófilmek szerelmesei számára valószínűleg nem kell bemutatni azokat az ötletes kis készülékeket, melyekkel a főhősök a szükséges időben a kellő felvételeket el tudják készíteni. Ha szívesen érezné magát a Mission: impossible, a Kingsman, vagy James Bond világában, ehhez  ma már a mindennapokban is meg van a lehetősége. A Kamera007.hu olyan izgalmas készülékekkel áll rendelkezésre, amelyekkel nyomozhat kedvese után, vagy megtudhatja, mivel tölti idejét négylábú barátja a lakásban, míg Ön nincs… Tovább: Ha hobbiból kém szeretne lenni, akkor itt a lehetőség!»

A profi szervizelés növeli a gépek élettartamát

A profi szervizelés növeli a gépek élettartamát

Szeretné, ha mosógépe, szárítója, mikrohullámúja mindig tökéletesen funkcionálna? Fontosnak tartja, hogy az otthoni munkáját megkönnyítő háztartási gépek sokáig szolgálják kényelmét? A profi szervizelés növeli a gépek élettartamát – erősítette meg a Lux-parts szerviz, amely évek óta nagy gyakorlattal tevékenykedik a területen. De vajon mi kell még ahhoz, hogy minél tovább kifogástalan állapotban legyenek ezek a készülékek? Legyen szó akár porszívóról, mosógépről, tűzhelyről, vagy például hűtőről, rendkívül fontos, hogy milyen minőség mellett teszi… Tovább: A profi szervizelés növeli a gépek élettartamát»

Megéri LED izzót vásárolni?

Megéri LED izzót vásárolni?

A LED izzók a megtakarítás hatékony eszközei. Bár az izzó elnevezés kissé furcsának hathat, ugyanis a LED fénytestek esetében semmi sem izzik, de a nevezéktani ambícióink helyett foglalkozzunk inkább a LED világítással. A szóban forgó világítás fényforrásai az apró LED-ek, amelyek együttesen hatékony és költségkímélő megoldást jelentenek számunkra a mindennapi életben. Az apró fénypontok összesen 1,8-3,5 Watt teljesítményt vesznek fel, ezzel a hatékonysági versenyben messze maguk mögé utasítják a hagyományos… Tovább: Megéri LED izzót vásárolni?»

Electrolux mosógép vélemények – szólj hozzá!

Electrolux mosógép vélemények – szólj hozzá!

Az Electrolux mosógépek széles választékkal várják az érdeklődőket, akik már olyan típusok mellett is letehetik voksukat, melyek gőzfunkcióval ellátottak, hogy valóban minden speciális igénynek megfeleljenek. A jól látható nagy LCD-kijelző, valamint a csendes működés ma már alapkövetelményeknek számítanak, éppen úgy, mint a habérzékelő öblítési rendszer, vagy például a töltet súlyát figyelembe vevő vezérlő rendszer, melynek köszönhetően nem fordulhat elő a sokszor dob meghibásodását okozó túltöltés.

Az Electrolux hivatalos oldalán jól lehet szűrni a típusok között, így a felül-, vagy elöltöltős mosógépek kínálatában minden bizonnyal rátalál majd arra a fajtára, mely elképzeléseinek, pénztárcájának, valamint a fürdőszoba méretének, kialakításának leginkább megfelel.

PS4 teszt: paraméterek és konfiguráció

PS4 teszt: paraméterek és konfiguráció

Már minden Playstation 4 konfiguráció információ elérhető, így az új, már előrendelhető csodakészülék iránt érdeklődők pontos adatok birtokában dönthetnek, hogy a  Sony, vagy a Microsoft újdonsága mellett teszik le voksukat. A tesztek és a gyártó korábbi konzolaival való összehasonlítás alapján elmondható, hogy a PS4 esetében egy kifejezetten erős gép kerül a piacra, mely azonban az Xbox One szolgáltatásaival ellenben még mindig a játékélményre összpontosít – s teszi ezt a tőle… Tovább: PS4 teszt: paraméterek és konfiguráció»

Mikor várható a Xbox One megjelenése?

Mikor várható a Xbox One megjelenése?

Hasonlóan a Sony újdonságához, a Microsoft is új dimenziókba kívánja emelni a játékélményt, s ezt minden valószínűség szerint meg is teszi. Az Xbox One várhatóan karácsonykor kerül az üzletekbe, és minden korábbi híreszteléssel ellentétben kontinensünkön is elérhető lesz már az idén. A cégóriás nem kevesebbet tűzött ki célként, mint az Xbox-ot a „lakás szórakoztatóközpontjává” tenni.

Mi alapján érdemes a tabletek közül választani?

Mi alapján érdemes a tabletek közül választani?

Napjainkban a tabletek már egyáltalán nem számítanak luxuscikkeknek, és a széles piaci választékban mindenki megtalálhatja azt az árszínvonalat, melyet megengedhet magának. Az utazás, szórakozás, munka, vagy éppen kapcsolattartás szempontjából is rendkívül hasznosnak bizonyuló elektronikai cikkek közüli választás azonban nem mindig egyszerű. Rengeteg féle tablet létezik, ám mielőtt az első kedvező ajánlatra igent mondana, érdemes elgondolkodnia azon, hogy tulajdonképpen mire is szeretné leendő készülékét használni.

A led világítás előnyei

A led világítás előnyei

Az energiatakarékosság jegyében az Európai Unió folyamatosan kivonja a forgalomból a hagyományos izzókat. Így ideje átgondolni, milyen világítást válasszunk a jövőben. Az egyik, ha nem a legjobb alternatíva az energiatakarékos led lámpa. A led világítás, mint új keletű technológia kevésbé ismert, pedig számtalan érv szól mellette. Ki ne szeretne energiatakarékos világítást anélkül, hogy le kellene mondania a fényerőről? Ki ne szeretné hosszú éveken át gondtalanul és negatív következmények nélkül kapcsolgatni lámpáit? Ki ne szeretné felfordulás nélkül átalakítani otthona világítását korszerű technológiára?

IPhone kiegészítők a teljesebb élményért

IPhone kiegészítők a teljesebb élményért

Végre Öné a megálmodott készülék, de a használat során kiderült, hogy milyen sok lehetőség rejlik még benne. Ehhez azonban nélkülözhetetlenek azok az iPhone kiegészítők, amelyek segítségével az okostelefon minden funkciója tökéletesen kihasználható. Beszerezheti ezeket szaküzletben, de akár az internet kínálta kényelmes vásárlási lehetőséggel élve válogathat a webáruházak kínálatában is.

SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011