Cikkek a(z) Szórakozás kategóriákból

Szabadulószoba eredeti társasjátékokra alapozva? Nem vicc!

Szabadulószoba eredeti társasjátékokra alapozva? Nem vicc!

Da Vinci titkai, Hasfelmetsző Jack, Drakula & Frankeinstein szabadulószobás társasjátékok. A legjobb kikapcsolódás felnőtteknek, ez pedig nem más, mint az élő társasjáték. Általában 2-6 vagy 2.8 fő játszhatja ezeket a játékokat így akár a baráti társaságoknak is kellemes kikapcsolódást jelenthet. A szabadulószobás játékok 60 vagy 90 perces időtartamra vehetők igénybe. A játékokra interneten keresztül gyorsan le lehet adni a jelentkezéseket. A weboldalon a szabad időpontok is megtekinthetők, így telefonálni egyáltalán nem… Tovább: Szabadulószoba eredeti társasjátékokra alapozva? Nem vicc!»

Hamarosan véget ér a 2017-es horgászszezon, de még nem késő!

Hamarosan véget ér a 2017-es horgászszezon, de még nem késő!

A horgász szezonnak még közel sincsen vége, sőt még télen is horgászhatunk, így az Állatwebshop különleges kínálatát mindenképpen érdemes szem előtt tartani. Lassan itt az őszi pontyozás ideje, amire alaposan fel kell készülni. Vizeink hőmérséklete az ősz közeledtével egy csökken, és a víz is tisztább lesz. Mivel a pontyot télen vermeléssel töltik idejüket, így arra megfelelő mennyiségű táplálékkal készülnek. Ez jó hír a horgászoknak és rossz hír a pontyoknak. Az… Tovább: Hamarosan véget ér a 2017-es horgászszezon, de még nem késő!»

Film, amit látnod kell – Oscar díjas alkotások

Film, amit látnod kell – Oscar díjas alkotások

Manapság, a felgyorsult életvitel mellett sokan az esti filmezést választják kikapcsolódásként, vagy olykor-olykor egy-egy mozit is beiktatnak a családdal, a barátokkal. A választható filmek kínálata széleskörű, a választékra nem lehet panaszkodni. A legnagyobb érdeklődést mégis a neves sztárokat felvonultató, vagy épp díjnyertes filmek vonzzák. Vannak olyan kultusz, illetve Oscar díjas alkotások, filmek, amit mindenkinek látnia kell. 2016 februárjában rendezték meg a 88. Oscar gálát, ahol 2015 sikerfilmjeit, illetve színészeit, alkotóit… Tovább: Film, amit látnod kell – Oscar díjas alkotások»

Olvasás szeretete: könyv vagy e-book olvasó?

Olvasás szeretete: könyv vagy e-book olvasó?

Video- és számítógépes játékok, okos telefonok, televízió – többségünk ezeket a szórakozási lehetőséget választja, ha ki szeretne kapcsolódni, főként a gyerekek, a tinédzserek és a huszonévesek.  A könyv pedig háttérbe szorul, bár ma is van egy szilárd réteg, aki ragaszkodik az olvasáshoz. Az olvasás számos tekintetben fontos életünkben. Amellett, hogy szórakoztat, kikapcsol, erősíti a fantáziánkat, a képzelőerőnket, egy teljesen más világba röpít bennünket. Ezek pedig lelkileg is feltöltenek, bennünket, nem… Tovább: Olvasás szeretete: könyv vagy e-book olvasó?»

Könyvet szeretnék írni és kiadni, mi a teendőm?

Könyvet szeretnék írni és kiadni, mi a teendőm?

Szeretné családtagjait saját maga által írt könyvvel meglepni? Esetleg nagyobb mennyiségben gondolkodik, és olyan megoldást keres, mely nem csak igényes kivitelezést ígér, de árait is elérhetőek? Ha nem könyvkiadón keresztül szeretné kiadni a könyvet, hanem direktben egy nyomda segítségével oldja meg a gyártás akkor szükség lesz egy olyan nyomdára ami képes könyvet nyomtatni. Ilyenkor rengeteg szempontot kell figyelembe venni, bővebben a könyvnyomtatás rejtelmeiről itt olvashat. Ma már arra is meg van… Tovább: Könyvet szeretnék írni és kiadni, mi a teendőm?»

Milyen a jó céges karácsonyi meghívó szövege?

Milyen a jó céges karácsonyi meghívó szövege?

Szeretné megköszönni ügyfeleinek az egész éves együttműködést? Üzleti partnereinek kedveskedne egy karácsonyi összejövetellel? Az év végének közeledtével a céges ajándékozás és a közös programok szervezése a legtöbb vezető számára feladatot jelent. De mégis milyen stílusban legyen megfogalmazva az ünnepségre történő meghívás? Melyek a legnépszerűbb képeslap típusok? Elhelyezze céges logóját is a borítékon? Ilyen, és ezekhez hasonló kérdések szép számmal merülnek fel a témával kapcsolatban, lássuk most a legfontosabb tudnivalókat! A… Tovább: Milyen a jó céges karácsonyi meghívó szövege?»

Mikor jelenik meg a FIFA 15 és mi a minimum gépigény?

Mikor jelenik meg a FIFA 15 és mi a minimum gépigény?

Nagy változás következik be idén a FIFA-sorozat életében, hiszen bár a FIFA 14 már tavaly is a nagyszerű képességekkel megáldott Ignite grafikus motort használta a Sony és a Microsoft újgenerációs konzoljain, de az EA Sports az aktuális évadban végre PC-re is elhozza ezt az élményt. Örülhetnek idén a PC-s FIFA 15 rajongói, az EA Sports ugyanis az aktuális szezonban végre ezen a platformon is igazi újgenerációs élményekkel kecsegtet majd a… Tovább: Mikor jelenik meg a FIFA 15 és mi a minimum gépigény?»

Hogyan született a Salföld fotós könyv – Boóc András nyilatkozik

Hogyan született a Salföld fotós könyv – Boóc András nyilatkozik

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park legszebb helyén terül el Salföld, mely a Káli-medence részeként egyedülálló látnivalókkal, és sajátos kultúrával várja a turistákat.

A rózsa, mint szimbólum – színek és választások

A rózsa, mint szimbólum – színek és választások

Bár napjainkban a virágvásárlás már nem olyan népszerű, mint korábban, de ennek ellenére tény, hogy minden nő szereti az efféle meglepetést. Sokan hangsúlyozzák a cserepes virág szeretetét a vágottal ellenben, mégis nehezen találni olyan nőt, aki ne örülne egy csokor rózsának. A hagyományos virágfajta minden alkalomra remek választásnak bizonyul, de arra mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy milyen szín mellett teszi le voksát. Lássuk most röviden, hogy a rózsa, mint szimbólum, mit… Tovább: A rózsa, mint szimbólum – színek és választások»

Lepd meg a kedvesed: virágküldés futárral!

Lepd meg a kedvesed: virágküldés futárral!

Bár sokan úgy vélik, hogy napjainkban a romantika már kiveszőben van, de azok számára, akik éppen egy új kapcsolat kezdeti izgalmát élik át, garantáltan örömteli napot okoz egy futárral érkezett virágcsokor. A virágküldésre szinte minden városban lehetőség nyílik már, és legyen szó akár egy hagyományos fajtáról, akár valami különlegességről, az efféle ajándéknak igenis van helye mai rohanó világunkban is. Válogass a kínálatból és lepd meg kedvesed! A csillogó szemek, és az ellágyuló női szívek garantáltak segítségünkkel!

SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011