2

A felfázás kezelése házilag

A felfázás kezelése házilag

A hölgyek számára talán felesleges is mondani, mennyi kellemetlenséggel, és főleg milyen nagy fájdalommal jár a felfázás. Számunkra elegendő egy kis szellő, vagy egy nem az évszaknak megfelelően megválasztott ruhadarab, és már meg is van a baj. Mielőtt azonban eszeveszetten rohanna az orvoshoz, hogy teletömje magát gyulladáscsökkentőkkel a biztos gyógyulás érdekében, érdemes tájékozódnia arról, hogy a felfázás kezelése házilag hogyan is történik. (További házilagos praktikák a házilag.hu oldalon)

Sajnos gyakran tapasztaljuk, hogy az antibiotikumok nem mindig azt a hatást váltják ki, amire szolgálnának. A mellékhatásokról nem is szólva szervezetünk könnyedén hozzászokik ahhoz, hogy rögtön gyógyszerhez nyúlunk, és így egy idő után nem reagál rájuk úgy, ahogyan kellene. Sőt, sok esetben a menstruációt is befolyásolja a felfázás. Éppen ezért célszerű a felfázás kezelése házilag, jól bevált módszerek alapján.

Az ülőfürdő csak akkor ajánlott, ha a víz nem hűl ki, és folyamatosan utántöltjük azt forróval. A kamillavirág így külsőleg is remek választásnak bizonyul, de nem lehet elégszer hangsúlyozni a nagy mennyiségű folyadékbevitelt. Még a legmakacsabb felfázás is megszüntethető, ha napi akár 4-5 liter folyadékot magunkhoz veszünk. A cickafark, a zsurlófű, vagy éppen a zöld tea mellett gyakorlatilag bármilyen tea csak előnyünkre válhat.

Ha a felfázás kezelése házilag történik, ne feledkezzen meg a vastag ruházatról, a deréktáj melegen tartásáról, és kerülje a kávét, valamint az alkoholt, hiszen ezek kiszárítják szervezetünket, és úgy csak pang a baktériumokkal teli vizelet a hólyagban. Néhány otthon töltött nap után meglátja, semmi baja nem lesz!

Iktatva: Egészségügyi

2 hozzászólás "A felfázás kezelése házilag"

  1. klaudia szerint:

    Jo estet kivanok! Egy 16 eves lany vagyok nagyon gyakori vizelet ingerrel es nagyon kellemetlen…es
    Es fajdalmas! Mit csinaljak? Ha nem akkarok vele orvoshoz menni? Ellore ia kosznom valaszat! Tovabbi szep estet kivanok!

  2. Kati szerint:

    Nekem a Cran-c valt be. Ha erzem, hogy jon a baj, beveszek3-4 kaszulat, iszom jo nagy teat vagy limonadet, melegen tartom a bizonyos testreszemet es varom a hatast.

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011