0

A legkedveltebb dél-alföldi strandok

A legkedveltebb dél-alföldi strandok

Az Alföldön élők, vagy a főszezon balatoni nyüzsgésétől távol maradni kívánkozók gyakran teszik le voksukat a dél-alföldi strandok mellett, melyek maximális kikapcsolódást biztosítanak minden korosztály számára. Hála a terület rendkívül jó gyógyvízi adottságainak, a gyógyfürdőzés kedvelői éppen úgy megtalálják számításukat, mint azok, akik az aquaparkok kínálta szórakozási lehetőségeket szeretnék megtapasztalni.

Álljon itt most egy rövid összefoglaló arra nézve, hogy mely dél-alföldi strandok számíthatnak az idén is kiemelkedő forgalomra. A gyulai Várfürdő nem csak remek gyógyvizes medencéinek köszönheti népszerűségét, hanem az élménymedencék nyújtotta kikapcsolódási lehetőségnek is.  Hasonlóan kedvelt az Alföld Gyöngyeként is ismert Gyopárosfürdő, ahol fedett és nyitott medencék, óriáscsúszdák várják a látogatókat.

A dél-alföldi strandok között előkelő helyet foglal el a kiskunmajsai fürdő, mely termálvízzel, wellness szolgáltatásokkal, huszonöt méteres úszómedencével, és impozáns csarnokkal áll a látogatók rendelkezésére. Szeged látnivalói mellett fürdői miatt is érdemes a városba látogatni, akik azonban Kecskemét színes idegenforgalmi kínálatát választják, szintén nem kell, hogy nélkülözzék a  napfény és a víz kínálta kikapcsolódási lehetőséget, hiszen akár az élményfürdő, akár a Domb Beach remek választásnak bizonyul.

Hazánk egyik kedvelt idegenforgalmi régiója a Szelidi tó és annak környéke. Dunapataj környékén vízi sportolási lehetőségek és fürdőzés várja a kirándulókat, utazókat. A dél-alföldi strandok közelében általában igényesen kialakított szállodák is várják a nyaralókat, pihenni vágyókat.

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011