0

A napelem rendszerek sajnos még nem LEGO-szerűen működnek

A napelem rendszerek sajnos még nem LEGO-szerűen működnek

Minden új technológia bevezetése nehézkes. Az ember azt gondolná, ahogy az eu-solar.hu oldalon olvashatjuk, hogyha felfedezésre kerül egy jobb és olcsóbban működő rendszer, akkor mindenki kapva kap az alkalmon, hogy hozzájusson.

De nem szabad elfelejteni, hogy a régi technológiákba fektetett beruházásokat, amelyek, noha már rég túl vannak a megtérülésen, működtetőik minél nagyobb haszonnal szeretnék lezárni, mielőtt tovább lépnek egy új rendszer gyártásában.

Azok az emberek, akik érdeklődnek a téma iránt, az eu-solar.hu oldalon megfelelő információkat kaphatnak, de megkeresésre ennél részletesebb tájékoztatást is nyújtanak, sőt a tervezést és a kivitelezést is vállalják. Ehhez nagyon fontos a pontos helyismeret, a lakás nagysága, a család létszáma és egyéb ingatlan adatok.

Ma még nem lehet bemenni a legközelebbi épületgépészeti áruházba, bevásárolni és használati utasítás alapján összeállítani a rendszert. Az eu-solar.hu oldal elsősorban kezdő információkat nyújt , de a rendszer felállításához tapasztalt szakembereink tudása jelenleg még nélkülözhetetlen.

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011