0

A plasztikai sebészet a szépségipar szolgálatában

A plasztikai sebészet a szépségipar szolgálatában

Az orvostudomány eredményeit sok-sok évtizede alkalmazzák sikeresen a szépség világában is. A külföldi tapasztalatok és a plasztikai sebészet iránti növekvő kereslet hatására hazánkban is számos klinikán feküdhetünk kés alá, hogy elálló fülünket, ferde orrunkat vagy formátlannak bizonyuló vádlinkat korrigáltassuk. A legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a hölgyek körében még mindig a mellnagyobbítás, de a mesterséges popsi formálást, valamint a hasi zsírleszívást is sokan választják.

Az átlagember és sok későbbi páciens előszörtermészetesen megpróbál életmódváltással, intenzív sportolással változtatni testének kritikus pontjain. Megfelelő kitartással és rendszerrel a túlsúly, a petyhüdt bőr eltüntethető. Viszont kétségtelenül vannak olyan szépséghibák, melyek kizárólag sebészeti úton alakíthatóak.Míg néhány évtizede a plasztikai műtétek a tehetősebbek kiváltságának számítottak, napjainkban a klinikákon a hitelből történő finanszírozás lehetőségére is felhívják figyelmünket. Amennyiben tehát pénztárcánk, vagy a törlesztő részleteket megengedő anyagi helyzetünk engedi, többszöri konzultáció és állapotfelmérés után nincs akadálya, hogy az önbizalmunkat addig visszavető szépséghibánk végleg a múlté legyen.

Mivel a beavatkozás eredményét jó esetben egy életen át viseljük majd, nem mindegy, milyen szakembert és klinikát választunk. Korszerű eszközök, az évek tapasztalata, már elvégzett műtétek eredményei árulkodnak a kiszemelt sebészet sikerességéről.
A szépség sebészeti úton történő megvalósítása tehát nem megvalósíthatatlan álom többé már. Amennyiben a vágyott változás lehetősége boldogsággal tölt el, és rendelkezünk a szükséges anyagi keretekkel, ne féljünk belevágni.

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011