1

A szabad felhasználású hitel feltételei

A szabad felhasználású hitel feltételei

Szeretne nagyobb összeghez jutni, ám nem kívánja annak felhasználásáról a választott hitelintézetet tájékoztatni? Nos, ebben az esetben a szabad felhasználású hitel a megfelelő választás az Ön számára. Mielőtt azonban kiválasztaná azt a bankot, amely a legkedvezőbb feltételeket ígéri, érdemes tisztában lennie néhány feltétellel, melyek megléte elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy megkapja a hitelt. 

Személyi hitel igénylés itt!

Érdemes attól függően elkülöníteni a szabad felhasználású hiteleket, hogy van-e mögöttük ingatlanfedezet. Ez utóbbi esetében elegendő három hónapos munkaviszony is ahhoz, hogy hozzájuthasson a hitelhez. Ellenkező esetben jóval többet követelnek meg a hitelintézetek e téren, valamint az sem elhanyagolható, hogy próbaidő alatt áll-e.

Amennyiben a szabad felhasználású hitel felvétele ingatlanfedezettel párosul, úgy már 18 éves kortól megkapható az, személyi kölcsön esetében azonban hitelintézettől függően akár 21-25 év is lehet az alsó korhatár. Hasonlóképpen fontos tényező az is a hitelbírálat során, hogy milyen az igénylő KHR státusza. A feltételek természetesen itt is megengedőbbek abban az esetben, ha jelzálog típusú hitelfelvételről van szó.

Ami a szabad felhasználású hitel összegét illeti, legalább a minimálbér igazolása szükséges, de további befolyásoló tényezőnek számít a fedezetül felajánlott ingatlan értéke, vagy például a háztartás egyéb bevételei, kiadásai is. Az interneten jelen levő online kalkulátorok segítségével jobb rálátásai lehetnek az Ön előtt álló lehetőségekre, és így minden információ birtokában választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb hitelt és bankot.

Iktatva: Hitel

Egy hozzászólás "A szabad felhasználású hitel feltételei"

  1. Ajtai Viktor szerint:

    Tiszteletem!

    Szabad felhasznalasu hitelre lenne szuksegem 3 000 000ft-ra, tobb mint fel eve vagyok a jelenlegi munkahelyemen havi berem 114 000ft amit igazlni is tudok! semmilyen banki tartosasom nincs, 21 eves vagyok, ingatlan fedezetkent egy korulbelul 5 000 000ft erteku csaladi hazat tudok nyujtani, sem kezes sem pedig adostarsam nincs.

    valaszukat elore is koszonom!

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011