0

A SZIGET 2013-ban is vár

A SZIGET 2013-ban is vár

Nem, nem Ewan McGregor filmjéről van szó, még csak nem is egy távoli, egzotikus úticélról. A SZIGET 2013-ban is egyet jelent a zenével, a szabadtéri rendezvényekkel, és mindazzal a hangulattal, ami sajátosan jellemző az évek óta az Óbudai-szigeten megrendezésre kerülő fesztiválra. Hazai és külföldi fiatalok tömegével telik meg augusztusban a terület, ahol többféle zenei ízléssel és érdeklődési körrel rendelkező fiatal találja meg a közös hangot, és adják át magukat az önfeledt szórakozás hetének.

A SZIGET 2013-ban sem adja alább a színvonalat, és már most tudni, hogy olyan neves előadók lépnek majd színpadra, mint David Guetta, Wax Tailor, Oscar Mulero, Katy B,  vagy az Afterhours. Természetesen a sor korántsem teljes, a lista pedig még mindig bővülőben, melyről a rendezvény hivatalos weboldalán bővebb információkhoz juthatnak az érdeklődők.

A tömeg és a számos program idén is garantált, s a SZIGET 2013 augusztus 5-12-ig biztosan álmatlan éjszakákat okoz majd a nyár egyik legnagyobb szabadtéri rendezvénye iránt érdeklődők számára.

Ha nincs időd, ugorj ki egy napra, de ha belefér az elfoglaltságaid közé, akár töltsd az egész hetet sátorban, egyik programhelyszínről a másikra sietve – természetesen nem nélkülözve a barátokkal elfogyasztott sör és lángos nyújtotta élvezetet sem! Ja, hogy már hónapok óta várod, hogy újra megnyissa kapuit a SZIGET? A visszatérő szigetelők jól tudják az okokat.

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011