0

A tavaszi napsütés áldásos hatásairól

A tavaszi napsütés áldásos hatásairól

Immáron teljes bizonyossággal mondhatjuk, hogy itt a tavasz! A fűtést már talán Ön is végleg lekapcsolta, és a nap nagy részében már nyitott ablaknál élvezhetjük a madarak csicsergését és a meleget. Ha munkája a négy fal közé szólítja, bizonyára Önnek is egyetlen vágya, hogy a hétvége napos óráit a szabadban tölthesse. A hosszú, fagyos téli hónapok után erre nem csak testileg, de lelkileg is igen nagy szükségünk van.

Tapasztalta már, hogy a napsütés mennyi pozitív energiával tölti fel, s hogy a szabadban tett séta után bizony még a hangulata is sokkal-sokkal jobb? A napfényre szervezetünknek épp olyan nagy szüksége van, mint a vitaminokra és ásványi anyagokra. Míg a tikkasztó nyári napokon már nem annyira kellemes a negyven fok körüli hőmérséklet és a perzselő napfény, de ezekben a tavaszi hónapokban valóságos „boldogságbomba” a szabadban töltött idő.

Sétáljon kedvesével a közeli parkban, vagy tegyen egy hosszabb kirándulást a természetben, s a hatás garantáltan nem marad el! Depressziós tünetekre és a stresszre is remek döntés a napfény segítségét kérni, hiszen jól tudjuk, napsütéses időben még a legfáradtabban induló reggelben is van valami szépség.

Ne sötétítsen be lakásában, hanem szellőztessen minél gyakrabban, és engedje be az éltető napsugarakat irodájába is! A munka és a mindennapi problémák megoldása is garantáltan jobban megy majd, ha feltöltődik a természet adta energiákkal. Csak észre kell vennie a szépet!

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011