0

Ablakszigetelés svéd technológia segítségével

Ablakszigetelés svéd technológia segítségével

A hűvös hónapok előtt állva gyakran felmerülő kérdés az ablakszigetelés. Talán már Ön is tapasztalta, hogy a lakáson átfúvó fuvallat bizony az ablak megfelelő szigeteltségének hiányáról tanúskodik. Mi a teendő ilyen esetben? Azonnal a nyílászárók cseréje a megoldás? Valljuk be őszintén, a sokszor több százezres összegre rúgó felújítási munkálatra nem mindannyiunknak van kellő anyagi kapacitása.

Ilyen esetekben lehet remek választás az ablakszigetelés svéd technológia segítségével. Az új eljárás technikájának köszönhetően minimális munkaráfordítással a szakember olyan alkatrészt szerel be az ablak tokjába, mely hozzájárul majd a tökéletes szigeteléshez, a zaj-, és a por kint tartásáról, nem utolsó sorban pedig a meleg bent, a hideg pedig kint marad a fűtésszezonben.

Hogyan is működik az ablakszigetelés svéd technológia segítségével? A szakember az ablakszárnyba egy apró tokot mar, és az ebbe préselhető szilikon, kör alakú profil az ablak becsukásakor benyomódik, minek köszönhetően a szigetelés tökéletesen megvalósul akkor is, ha a nyílászáró szerkezeti rései között addig még süvített a szél befelé.

A megoldás minimális munkával jár, így a szakember költségei sem járnak majd a csillagokban. Mindenképpen érdemes átgondolnia, hogy otthonában az ablakszigetelés svéd technológia segítségével valósuljon meg, hiszen a korszerű megoldás jóval kevesebbe kerül, mint a nyílászárók cseréje, és hatékonyságát tekintve hasonló. A bemarásos technológia egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lakástulajdonosok körében, éljen Ön is a lehetőséggel!

Iktatva: Nyílászáró

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011