0

Adrenalin és kikapcsolódás: a kalandparkok sajátossága

Adrenalin és kikapcsolódás: a kalandparkok sajátossága

A tavasz beköszöntével egyre inkább vágyunk a szabadba, s míg télen a négy fal között melegedtünk egy csésze forró teával, addig a napsütés még azokat is a levegőre csábítja, akik egyébként otthon ülő típusnak számítanak. Ha a hétvégén, vagy nyaralásával összekötve olyan kikapcsolódásra vágyik, mely során nem kell nélkülöznie a természet közelségét, de ugyanakkor nem mindennapi izgalmakat élhet át közben, akkor tegye le voksát az országban számos helyen megtalálható kalandparkok egyike mellett!

Az elgondolás mind esetében ugyanaz, miszerint biztonságos körülmények között élhesse át a vendég mindazt az izgalmat, mellyel talán csak a kalandfilmekben találkozott eddig. A fákra erősített kötélpályák nem csak az állóképességet teszik próbára, de a tériszonnyal küzdők számára is nagy kihívást jelenthetnek. A sokak kedvencének számító csúszópályák olyan élményt képesek nyújtani, melyet nem felejtenek el egyhamar az adrenalin szerelmesei.

A kalandparkok kitűnően alkalmasak akár családi programok szervezésére, akár baráti összejövetelekre, hiszen a pályák csapatépítő jellege mellett remek kikapcsolódást nyújtanak minden korosztály számára. A megérkezés utáni biztonsági eligazítást követően pedig akár az egész napot rászánhatjuk, hogy a magasban függeszkedjünk, kússzunk, másszunk, vagy éppen a bátorságunkat tegyük próbára.

A kalandozásban megfáradt látogatók pedig az esetek többségében színvonalasan kialakított vendéglátóhelyeken pihenhetik ki a fáradalmakat, és költhetnek el egy fenséges lakomát, vagy éppen a pizzázás élvezetének hódolhatnak.

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011