0

Balatoni nyaralás gyerekekkel

Balatoni nyaralás gyerekekkel

A „magyar tengerhez” tervezi idén nyáron a pihenést? Gyakorlatilag legyen szó bármely régióról, vagy országról, ha családdal, gyerekkel utazik, mind a szervezés, mint a tartózkodás gondos előkészítést igényel a szülők részéről. A balatoni nyaralás gyerekekkel is lehet azonban teljes értékű, hála annak a színes turisztikai kínálatnak mind szállás, mind vendéglátás és szórakozás terén, mellyel a tó várja az érkezőket.

A vélemények eltérőek azt illetően, hogy milyen szállás típus mellett tegyük le voksunkat, ha egy vagy több apróság is velünk tart. Természetesen kortól is függ, hogy hol célszerűbb szálláshelyet választanunk, de ha a balatoni nyaralás gyerekekkel történik, s a szállodák kínálta lehetőségeknél némileg szabadabban képzeljük el a pihenést, az apartmanok remek választásnak bizonyulnak, s főzésre is alkalmat biztosítanak. 

A vendéglátóhelyeken kifejezetten gyermek menüvel is készülnek egyes szállodákban, de saját gyermekkorunkból már jól tudjuk, hogy a strandokon kapható palacsintának, lángosnak és fagyinak nincsen párja, így még ha az év többi napján oda is figyel arra, mit eszik a gyermek, a nyaralás alatt igazán lazíthat kicsit a gyeplőn.

A balatoni nyaralás gyerekkel is garantáltan jól sikerül majd, hiszen az élményfürdők, csúszdaparkok minden apróság tetszését elnyerik. A szállodákban és fürdőkben gyermek programok is várják a kicsiket, s addig zavartalanul kettesben lehet párjával. A Balaton idén nyáron is nagy népszerűségnek örvend, keresse fel Ön is!

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011