0

Belföldi utazás Szép kártyával

Belföldi utazás Szép kártyával

London éjszakai pezsgése? Athén és Róma ókori látnivalói? Esetleg Erdély páratlan szépségű tájai vonzzák? Kétségtelen, hogy Európa számos nevezetességgel és látnivalóval várja az utazni vágyókat, mégis tény, hogy hazánk idegenforgalmi kínálatában is minden korosztály megtalálja a kedvére valót. Ráadásul a belföldi utazás Szép kártyával is finanszírozható, amit a külföldi utakra nem mondhatunk el.

De mire is használhatja egészen pontosan a három alszámlát? Mindegy, hogy nyaralásról, hosszú hétvégéről, vagy egy-egy napos városnézésről van szó, a belföldi utazás Szép kártyával kétségtelenül olcsóbb. Nem csak szálláshelyet foglalhat segítségével a legjobb wellness szállodákban, vendégházakban és apartmanokban, hanem étkezéseit is kifizetheti vele az utazás során. 

Érdemes felfedeznie az egyes tájegységekre jellemző finomságokat, melyeket a helyiek készítenek a legjobban. Emellett természetesen fürdőbelépőit is finanszírozhatja a plasztikkártya terhére, s a Nemzetgazdasági Minisztérium legújabb módosításai alapján júliustól erre a célra már nem csak a Szabadidő alszámlán levő összeget használhatja fel.

Hódoljon a wellness kínálta élményeknek, keresse fel családjával az észak-magyarországi természeti látnivalókat, vagy próbálja ki az Alföld aquaparkjait és gyógyfürdőit! A komplexumok az egész család számára tartogatnak kikapcsolódási lehetőséget! A belföldi utazás Szép kártyával még kellemesebb lehet, hiszen az alszámlákra kapható összegből akár az Önnel érkezők költségeit is fedezheti, s bankszámláján ettől mégsem lesz kevesebb. Még egy hónap van hátra a nyárból, útra fel!

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011