0

Borbélyszalon borbélycsajokkal az Oktogonnál

Borbélyszalon borbélycsajokkal az Oktogonnál

Már a belvárosban is elérhető ez a különleges szolgáltatás, így már nem szükséges órákat utaznod, ha szakáll vagy hajvágásra szeretnél bejelentkezni. Sőt, ahhoz, hogy időpontot kapj, még csak autóba sem kell ülnöd és a telefonodat sem kell elővenned. Kényelmesen, akár a munkahelyedről is intézheted interneten keresztül az időpontfoglalást az A76 borbélyszalon honlapján keresztül.

A borbély csajok nagyon gyorsan és precízen végzik munkájukat és a pontos időbeosztásnak köszönhetően itt biztosan nem kell sokat várakoznod. Mindenki időre megy és időben is szabadul a lányok kezei közül. Amennyiben holnap fontos vacsorára, üzleti megbeszélésre kaptál meghívást, amely előre nem látható volt, úgy nem kell elkeseredned, mert a lányoknál biztosan akad szabad időpont, hogy rendbe hozzák a külsődet. Foglald le már most holnap reggelre az időpontokat, nehogy lemaradj róla. A szalonban dolgozó hölgyek gyakorta járnak versenyekre, így mindig tisztában vannak a most divatos trendi fazonokkal. Ezen felül biztos lehetsz abban is, hogy nem csak trendi lesz a frizurád, de még jól is fog állni. Ez nem mindegy, hiszen sok szalonban erre nincsen kellő odafigyelés. Nagyon fontos, hogy a divatos és trendi megjelenés jól is álljon viselőjének.

A lányok mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy a hajvágás vagy akár a szakállvágás ideje alatt se unatkozz. Ők mindig szóval tartják a vendégeket, de természetesen neked is lehetőséged nyílik a kapcsolatok ápolására a többi vendéggel. Sok üzletember fordul meg a lányoknál, hiszen az Oktogon közelsége a belvárosi irodákból is ide csábítja a vendégeket. Akár egy hosszabb ebédszünet, de a munka végeztével is betérhetsz ide egy fazonigazításra. Ide elhozhatod gyermekedet is, hiszen a lányok neki is tökéletes frizurát varázsolnak. Lassan itt a nyár, amely mindenkiből előhozza a megújulást. Csatlakozz te is a megújulókhoz és engedd, hogy a lányok elkészítsék a legmodernebb frizurát számodra is. A szalonvezető, a borbély és a kozmetikus már rád is vár Budapest belvárosában.

 

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011