0

Diéta a lapos hasért

Diéta a lapos hasért

Fogyni vágyók körében gyakran ismételt kérdés, hogy vajon miként is lehetne leggyorsabban megszabadulni a hasi feleslegtől? Alkatfüggő, hogy kinél hova rakódnak a kilók, de legtöbbünk álma a feszes has, melyért azonban keményen meg kell küzdeni. A diéta a lapos hasért nem merül ki kizárólag abban, hogy hasizomgyakorlatokat végzünk, ugyanis mind az edzés, mind a táplálkozásra való odafigyelés sokkal többet kívánnak meg tőlünk.

Az étkezésbeli megszorítások mellett a komfortzónán túli mozgás is elengedhetetlen ahhoz, hogy sikerüljön megszabadulni az utált úszógumiktól. Legjobb, ha kardió jellegű mozgást kombinálja súlyzós, vagy saját testsúlyos edzésekkel. A hatékonyság akár otthona falai között is elérhető, de ehhez mindenképpen kitartásra lesz szüksége.

Szerezzen be szobabiciklit, ellipszis trénert, vagy futópadot, és a terhelést folyamatosan emelve szánjon naponta legalább egy órát a mozgásra! A zsírégetéshez idő kell, tehát az eredményeket se egyik napról a másikra várja! Mivel helyi fogyás nincs, így valószínűleg fokozatosan tűnik majd el Önről a felesleg – beleértve természetesen a deréktáji területeket is.

A diéta a lapos hasért azonban nem csak a megjelenés, és a kisebb ruhaméret miatt fontos, hanem egészsége érdekében is. Egy sor megbetegedés, köztük számos szív-, és érrendszeri probléma okát az elhízásban, és a hasi tájékon lerakódott kilókban kereshetjük. Vágjon bele az életmódváltásba, hiszen amíg nincs túl sok felesleg Önön, addig leadni is könnyebb azt!

Iktatva: Egészségügyi

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011