0

Duguláselhárítás saját kezűleg – egyszerű, olcsó tippek

Duguláselhárítás saját kezűleg – egyszerű, olcsó tippek

Otthonunk egyes rendszereivel mindaddig nem is szoktunk foglalkozni, amíg azokkal gond nem adódik. Így van ez a lefolyók esetében is, ám ha a víz nem folyik le, vagy ami még rosszabb, visszafelé jön a szennyvíz, akkor a megoldás nem várathat magára! Legtöbben elsőként a pumpáért nyúlunk, ami az esetek egy részében valóban segíthet.

A duguláselhárítás saját kezűleg is működhet, ha tisztában van azokkal a módszerekkel, melyeket érdemes kipróbálnia a siker érdekében. A szifon szétszerelését s fürdőszobai mosdó és a konyhai csap esetében javasoljuk, ám arra ügyeljünk, hogy melyik alkatrészt honnan szedtük le. A padlóösszefolyóhoz, valamint a kádhoz inkább ne nyúljunk hozzá szakértelem hiányában!

A boltok polcain sorakozó számos vegyszer között többféle árkategória is helyet kapott, így mindenki kiválaszthatja azt a típust, mely igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelel. A gumikesztyű használatról ne feledkezzen meg, és ne keverjen többféle vegyi anyagot, ugyanis az akár egészségére is ártalmas lehet!

A természetes megoldások kedvelőinek javasoljuk az ecet és szódabikarbóna kettősét, mely elegy hatékonysága növelhető konyhasó hozzáadásával, de a bórax, vagy a trisó is remek választásnak bizonyul, ha úgy döntene, hogy a duguláselhárítás saját kezűleg történő megoldása mellett teszi le voksát. Ha azonban többszöri próbálkozása is kudarcot vall, akkor inkább szánja rá a pénzt, és forduljon hozzáértő szakemberhez!

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011