0

Fogyás léböjt kúrával

Fogyás léböjt kúrával

Talán nincs is olyan nő, aki a bikiniszezon közeledtével ne kezdene diétába. Még ha oda is figyelünk a testmozgásra, a téli hónapokban hajlamosak vagyunk felszedni egy kis felesleget, melytől jó lenne minél gyorsabban és egyszerűbben megszabadulni. A számos fogyókúrás módszer közül az egyik a léböjt, mely nem csak súlyunkra lesz pozitív hatással, de egészségi állapotunkra is. 

Szervezetünkben rendkívül sok méreganyag halmozódik fel, melyektől egy-egy ilyen kúra alkalmával megszabadulhatunk. A fogyás léböjt kúrával sokak szerint nem bizonyul tartósnak, mégis tény, hogy már egy két-háromnapos böjt megmutatkozik külsőnkön. Az elfogyasztott zöldségek és gyümölcsök pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy a vitaminraktárak ne merüljenek le. 

Néhány kilós fogyás léböjt kúrával tehát minden további nélkül elérhető, de arra azért figyeljen oda, hogy ne alkalmazza túl sűrűn, hiszen más anyagokra is szükségünk van, nem csak a kúra alatt fogyasztottakra! Mielőtt belevágna, fokozatosan csökkentse a hús-, és a szénhidrát fogyasztást, így jóval könnyebb lesz az átállás.

A fogyás léböjt kúrával az előírásokat betartva egészséges, és testet-szellemet egyaránt megtisztító folyamat. Nem kell a testmozgásról sem lemondania közben, hiszen egy félórás edzés belevér a léböjttel töltött napokba. A gyógyteáktól kezdve a frissen facsart gyümölcsleveken át a zöldséglevekig számos módja van annak, hogy ízletesek legyen az étkezések akkor is, amikor léböjtött tart.

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011