0

Fogyás otthoni tornával

Fogyás otthoni tornával

A súlyfeleslegtől való megszabadulás nem csak a megjelenés és az önbizalom miatt fontos, hanem az egészségi állapot alakulását illetően is. Számos betegség eredeztethető az elhízásból, éppen ezért fontos, hogy még időben fogyókúrázni kezdjen, mielőtt akár 20-30 kiló Önre rakódna. Ha nem szeretne rögtön konditeremben izzadni, akár otthona kényelmében is sokat tehet a kilók ellen. Ha több pénzt tud rászánni, akkor javasolt futógép, ellipszis tréner, taposógép vagy szobabicikli beszerzése, hiszen a segítségükkel végzett kardió jellegű mozgás nagymértékben hozzájárul a  zsírégetéshez.

Természetesen, ha kevesebbet szánna rá, akkor is lehetséges a fogyás otthoni tornával, ugyanis többféle fitness dvd megrendelhető, melyekhez kézi súlyzókat, csukló-, illetve bokasúlyt használva látványos eredmények érhetőek el. Ehhez azonban az is szükséges, hogy elhagyja a mozgás során a komfortzónáját, ami izzadással, lihegéssel és kimerüléssel jár majd, de az eredmények sem maradnak el egy idő után.

A fogyás otthoni tornával akkor lesz igazán látványos, ha a táplálkozásra is odafigyel. A finomított szénhidrátok és a cukortartalmú élelmiszerek helyett fogyasszon minél több zöldséget, gyümölcsöt, rostos terméket, melyek hozzásegítik a kilóktól való megszabaduláshoz.

Ne feledkezzen meg a folyadékfogyasztásról, és amennyiben a fogyás otthoni tornával intenzív izzadással jár, gondoskodjon a mikrotápanyagok pótlásáról is! Komplex életmódváltással és kitartással sikerülni fog leadni azokat a kilókat, melyek esetleg most még megkeserítik mindennapjait!

Iktatva: Egészségügyi

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011