0

Fontos leellenőrizni a generálkivitelező céget

Fontos leellenőrizni a generálkivitelező céget

A tavasz beköszöntével a lakásfelújítás és az építkezés újra aktuálissá válik. Bár az ingatlanpiac jelenlegi helyzete aggodalomra ad okot, de azok, akik már megteremtették a szükséges anyagi hátteret- ilyen vagy olyan módon – természetes, hogy a lehető legmegbízhatóbb cég munkája mellett szeretnék letenni voksukat. Az építőiparban jellemző magas bedőlési arány miatt mindenképp érdemes leellenőrizni a cégeket. Ha azonban talál egy megbízható generálkivitelezőt, akkor érdemes kincsként őrizni, és továbbajánlani ismerősöknek.

A szerkezetkész, kulcsrakész lakások kivitelezése bizony nem olcsó mulatság, és a nem megfelelő választással akár jóval többe is kerülhetnek a munkálatok, mint azt tervezte. Fontos, hogy olyan céget válasszon, ahol előre tudnak kalkulálni, és nem menet közben derül majd ki, hogy valójában jóval több is a fizetnivaló.

Hasonlóképp gyakran okoz problémát a határidők tartása. De mi alapján is választhatna a piacon jelen levő cégek közül? Mint sok más szakmunka esetében, így a generálkivitelezés szélesebb munkaköröket átfogó jellegénél is sokat nyomhat a latba, ha ismerős ajánl egy-egy céget. A már „tesztelt”, és jól bizonyított cég kisebb valószínűséggel okoz majd csalódást.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egy számunkra ismeretlen generálkivitelező ne láthatná el a rá bízott feladatot tökéletesen. A referenciák, az ajánlattétel korrektsége sokat elárulnak a munkamorálról, és arról, mit is várhatunk el a pénzünkért.

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011