0

Fordítson kiemelt figyelmet a szőrtelenítésre!

Fordítson kiemelt figyelmet a szőrtelenítésre!

A tavasz beköszöntével valószínűleg újra a tavalyihoz hasonló, hirtelen felmelegedésre számíthatunk, amikor egykettőre lekerülnek majd a nadrágok és a harisnyák, fedetlenül hagyva azokat a testrészeinket is, melyeket a hűvösebb hónapokban eltakart a ruházat. Bár a szőrtelenítés problémája minden évszakban aktuális, de talán ilyenkor, a nyár közeledtével kiemelt hangsúlyt fektet rá minden hölgy.

A lehetőségek száma bőséges, ami a felesleges szőrzettől való megszabadulást illeti, csupán egyéni igények és érzékenység kérdése, hogy melyik mellett tesszük le voksunkat. A legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás természetesen a borotva használata, mellyel néhány perc alatt tüntethetjük el testünk szinte bármely részéről a nem kívánt szőrszálakat. Bár manapság a férfiakéhoz hasonló több pengés borotvák női változata is beszerezhető, a módszer azonban nem bizonyul túlságosan tartósnak, viszont kétségkívül fájdalommentes.

Nem úgy, mint például a gyantázás vagy az epilálás, melyeket sok hölgy éppen fájdalmassága miatt kerül el. E két módszer kétségtelenül hosszú távú megoldást kínál a szőrtelenítés problémájára, ám érdemes odafigyelni arra, hogy ne a strandolás, vagy a randevú nagy napja előtt végezzük el őket, hiszen a szőrtüszők még gondos ápolás esetén is begyulladhatnak, kivörösödhetnek.

Köztes megoldást kínálnak a szőrtelenítő krémek, melyek néhány milliméterrel a bőr felszíne alól is eltávolítják a szőrt, így tartósabb eredményt biztosítanak a borotvánál. Ha azonban végleges megoldásra vágyunk, tegyük le voksunkat valamelyik szépségszalon szolgáltatásai mellett!

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011