0

Gyors fogyás hasról – lehetséges?

Gyors fogyás hasról – lehetséges?

Férfiak és nők álma egyaránt a feszes, lapos has, melyre rádolgozva akár a kockák is láthatóvá válhatnak. Ám mindannyian jól tudjuk, hogy a gyors fogyás hasról nem olyan könnyű, pláne, ha némi felesleggel küzdünk hasi-, és deréktájon. Felgyorsult életvitelünk, az ülőmunka, a kevés, vagy egyáltalán semennyi testedzés, és a szénhidrátban gazdag táplálkozás bizony nyomot hagynak pocakunkon, melytől csak kemény munka árán szabadulhatunk meg.

Bár a plasztikai sebész szikéje gyors megoldást kínál a problémára, de ha életmódunkon, felfogásunkon, és az egészséghez való hozzáállásunkon nem változtatunk, rendszeres látogatója lehetünk sebészünknek, aki ráadásul nem is biztos, hogy indokolatlan esetben vállalja a beavatkozást. Olcsóbb, és ráadásul tartósabb eredménnyel jár, ha saját erőből szabadulunk meg a feleslegtől.

Sajnos még mindig él az a tévhit a fogyni vágyókban, hogy ha naponta akár több száz felülést végeznek, akkor a gyors fogyás hasról megindul. Bármennyire kiábrándítóan is hangzik azonban, ez korántsem így van. Bár tény, hogy a hasizomgyakorlatokkal erősítjük a hasfalat, mely így némileg laposabbnak látszik, de amíg a lerakódott feleslegtől nem szabadulunk meg, addig hiába is várjuk, hogy jelentős változás történne.

Mit tehetnek tehát a plusz kilókkal küzdők, hogy a gyors fogyás hasról megtörténjen? Mindenekelőtt türelem és kitartás javasolt számukra, valamint rendszeres, akár mindennapi legalább fél órás aerob mozgás. A futás, kerékpározás, spinning, vagy a capoeira aerobik tökéletes választásnak bizonyulnak, s az eredmény már néhány hét után látható lesz.

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011