1

Ha hobbiból kém szeretne lenni, akkor itt a lehetőség!

Ha hobbiból kém szeretne lenni, akkor itt a lehetőség!

Az akciófilmek szerelmesei számára valószínűleg nem kell bemutatni azokat az ötletes kis készülékeket, melyekkel a főhősök a szükséges időben a kellő felvételeket el tudják készíteni. Ha szívesen érezné magát a Mission: impossible, a Kingsman, vagy James Bond világában, ehhez  ma már a mindennapokban is meg van a lehetősége. A Kamera007.hu olyan izgalmas készülékekkel áll rendelkezésre, amelyekkel nyomozhat kedvese után, vagy megtudhatja, mivel tölti idejét négylábú barátja a lakásban, míg Ön nincs otthon. 

A mindennapokban használatos tárgyak között egyaránt helyet kapnak a tollak, a kulcstartók, az asztali órák, de MP3 lejátszóba, karórába, vagy faliórába is rejthet kamerát, melynek használatával fény derülhet olyan dolgokra is, melyek talán legvadabb álmaiban sem szerepeltek eddig.

Egy egyszerű, kis helyen elférő toll kamera használatával akár hetven percnyi anyagot is felvehet, de a szintén rendkívül kedvező áron elérhető kulcstartó kamera 100 perc rögzítésére is alkalmas. A távirányítóval működtethető asztali kamerával 12 órás felvételt készíthet, ha pedig a kiváló minőségű, egy időben számítógépen is megtekinthető felvétel iránt érdeklődik, akkor a fali óra a legjobb választás.

Az egészen apró gomb-, és tollkameráktól kezdve a kissé nagyobb, ám teljesen észrevétlen, lakásban elhelyezhető rejtett kamerákig többféle típus megtalálható a kínálatban, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő darabokat. Tudja meg, mi zajlik háta mögött praktikus, okos készülékek segítségével!

Iktatva: Műszaki

Egy hozzászólás "Ha hobbiból kém szeretne lenni, akkor itt a lehetőség!"

  1. Dávid szerint:

    Mennyibe kerül és hol tudom megvásárolni?

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011