0

Hatékony edzés otthon – ha nincs ideje kimozdulni

Hatékony edzés otthon – ha nincs ideje kimozdulni

A fogyókúra és a jó megjelenésért folytatott küzdelem napjainkban már nem csak a strandszezont megelőző időszakra érvényes, hanem az egészséges életmódra odafigyelők egész évben foglalkoznak ezzel. Sokan vagyunk azonban úgy ezzel, hogy sem időnk, sem kedvünk az edzőterembe elmenni, vagy futni járni, és szívesebben letudnánk a napi fél-egy órás aktív mozgást otthonunk falai között. 

Az otthoni kondigépek tökéletes megoldást kínálnak erre, viszont ha nem engedhetjük meg magunknak, hogy több tízezret költsünk erre, akkor jóval olcsóbban is megteremthetjük annak a lehetőségét, hogy a hatékony edzés otthon is megvalósítható legyen. A fitness dvd-k széles választékéban csak meg kell találnunk azt a mozgásformát, mely leginkább megfelel elképzelésünknek és erőnlétünknek. 

Mert egy percig se higgyük, hogy ha nem a konditeremben izzadunk, akkor a hatékony edzés otthon nem is valósítható meg. A kételkedők számára egy-egy capoeira dvd, vagy Rubint Réka néhány negyven perces tornája garantált napokig tartó izomlázat okoz majd, és meggyőzően bizonyítja, hogy a hatékony edzés otthon, különösebb költségek nélkül is kivitelezhető.

Tájékozódjon a fórumokon, érdeklődjön ismerőseitől, akik szintén ezt a mozgásformát választották, és előbb-utóbb biztosan rálel majd arra a típusú edzésre, amelyet könnyedén mindennapjaiba illeszthet, és mégis úgy átmozgatja, hogy az nem csak közérzetén, de külsején is meglátszik majd. A fokozatosságról ne feledkezzen meg, hiszen folyamatosan növekvő terheléssel érheti csak el a sérülésmentes mozgást!

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011