0

Hitel tanácsadás

Hitel tanácsadás

Hitel, kamat, törlesztő részlet, THM, árfolyamok, személyi kölcsön, jelzálog, hitelkiváltás és még sorolhatnánk. Csak néhány a hitel útvesztő fogalom csapdái közül. Manapság már nélkülözhetetlen fogalmak és a hozzájuk kapcsolódó érthetetlen jogszabályok, eljárás rendek földi halandó számára rémisztő áradata. Adós legyen a talpán, aki egyedül kiigazodik ebben a naponta változó rengetegben.

Manapság már nem kockázat társadalomról, nem is fogyasztói társadalomról, hanem a hitelek társadalmáról beszélhetünk. Tekinthetünk erre pesszimistán társadalmi problémaként, de a törlesztő részlet befizetésétől sajnos nem mentesít a zsebfilozofálás. A hitelkérdés ma már mindenkit érint, hol személyesen húsba vágó napi megélhetési kérdésként, hol közvetetten a családon keresztül. Autó hitel, lakás hitel, személyi hitel, hitelből nyaralás, hitelből karácsonyi ajándék, egyetemi tanulmányok és még sorolhatnánk anélkül, hogy pálcát törnénk a hitelspirálba került adósok felett. Az adósság önmagában sem öröm, de különösen megnehezíti a helyzetet, ha az adós nincs tisztában saját hitelének kondícióival, a törlesztés lehetőségeivel és fogyasztóvédelmi jogaival.

Minden adós előtt közismert tény, hogy a pénzügyi kérdésekben nem jártas ügyfelek számára a banki rendszer, a kisbetűk, a jogszabályok és rendeletek, az ingadozó és persze jellemzően növekvő kamatok követhetetlen változásai áttekinthetetlen útvesztőt jelentenek. Ebben tud hatékony szakmai segítséget nyújtani a hitelek 24 weboldal, ahol a szakértői segítség megkíméli a hitelre váró ügyfelet az utánajárás nehézségeitől.

Iktatva: Hitel

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011