0

Hogyan született a Salföld fotós könyv – Boóc András nyilatkozik

Hogyan született a Salföld fotós könyv – Boóc András nyilatkozik

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park legszebb helyén terül el Salföld, mely a Káli-medence részeként egyedülálló látnivalókkal, és sajátos kultúrával várja a turistákat. A régiót most a Salföld fotós könyv szebbnél-szebb képei segítségével ismerhetjük meg, mely az illusztrációkat készítő szakember keze munkáját is dicséri. Keresztes Lajos egész életében fotográfus volt, ám magát a festők közé tartozónak érzi. „Én nemcsak fotós, hanem festő is vagyok. A festészet a fantázia, a lélek megtestesítése, ezt valósítom meg a kamerával.” – vallja. A végeredményt látva profizmusához valóban nem férhet kétség.

Salföld nem csak népi építészeti értékeivel, hanem geológiai, botanikai nevezetességeivel is várja a kirándulni, túrázni vágyókat. A Salföldi Major, a tanösvények, az igényelhető szakvezetés, valamint a Hegyestű természeti látványossága remek programokat kínálnak az egész család számára.

A képek láttán a salföldi közösség osztatlanul boldog volt – mondta Boóc András, hiszen a terület végre az általa megérdemelt figyelmet kapta, és időről-időre bebizonyíthatja, hogy megállja a helyét hazánk nagy turisztikai régiói mellett is. 

A természet, a gazdag növény-, és állatvilág, valamint a hagyományos értékek iránt érdeklődők számára kitűnő választásnak bizonyul Salföld, melyet a fotós könyv, és a képek megálmodójának fantáziája által még jobban meg lehet ismerni. Fedezze fel Magyarország azon régióját a Balaton-felvidéken, mely kicsik és nagyok számára is garantáltan életre szóló élményeket tartogat!

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011