0

Holt-tengeri kozmetikumok

Holt-tengeri kozmetikumok

Tisztátalan, zsíros bőr tüneteitől szenved? Szeretné, ha arca fiatalosabb és kipihentebb lenne? Esetleg hajának lenne szüksége arra, hogy új erővel töltse fel? A holt-tengeri kozmetikumok remek választásnak bizonyulnak, legyen szó akár a mindennapi higiéniáról, akár egyes bőrbetegségek kezeléséről.

A Holt-tenger által kínált hatóanyagokat már az ókorban is a szépség szolgálatába állították, és az egyiptomi uralkodók is rendszeresen használták szépségük érdekében a holt tengeri sót, valamint iszapot. De miért is olyan különleges a Holt-tenger kincseit felhasználó kozmetikum? A turisztikai szempontból sem elhanyagolható terület vizében igen magas koncentrációban vannak jelen olyan ásványi anyagok, melyek nélkülözhetetlenek a bőr szépségének megőrzéséhez.

A Holt-tenger harminc százalék sót tartalmaz, mely kitűnő tisztaságot biztosít, hiszen szinte egyetlen baktérium sem képes így megélni benne. A 26 féle ásvány és nyomelem hozzájárul ahhoz, hogy az iszap, valamint só felhasználásával készült holt-tengeri kozmetikumok akár a pikkelysömör tüneteit is enyhíteni tudják. Kiválóan alkalmazható mitteszeres bőrre, de gyakorlatilag bármilyen bőrtípus jól reagál a hatóanyagokra.

Érzékeny bőrűek esetében a holt-tengeri kozmetikumok először kicsit csíphetnek, de második-harmadik használat után már kizárólag a pozitív hatást tapasztalhatják ők is. Érdemes kipróbálnia szappan, valamint sampon formájában is, de szappanként, bőrradírként, testápolóként is beszerezhetők e hatóanyagokat tartalmazó készítmények. Az ápolt megjelenés, a tiszta, fiatalos, feszes,  üde bőr garantált rendszeres használatukkal.

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011