0

Így segíti a ráncfeltöltést az Argiline arckrém

Így segíti a ráncfeltöltést az Argiline arckrém

Ráncok és egyre mélyebb barázdák köszönnek vissza minden reggel a tükörbe pillantva? A bőr az évekkel veszít hyaluronsav tartalmából és egyre kevesebb kollagént is termel, amely folyamatok egyértelműen hatással vannak a ráncosodásra és a fiatalos frissesség elvesztésére. Természetesen sok múlik az életmódon is, hiszen a dohányzás, a nem megfelelő folyadékbevitel, vagy az egészségtelen táplálkozás is befolyásolja az arcbőr állapotát, de tény, hogy az idő vasfoga mindenkin nyomot hagy. Belenyugodni azonban nem kell a helyzetbe, hiszen a szépségipart által elért eredményeket minden további nélkül állíthatja a vonzó külső megteremtésének szolgálatába.

Nincs ez másként akkor sem, ha a szemkörnyéken, az orr, vagy a homlok tájékán megjelenő ráncokról van szó. Érdemes megismernie néhány olyan professzionális terméket, mely összetevőinél fogva hatékonyan veszi fel a küzdelmet az idő és a kor jól látható jeleivel! A hatféle aminosavból álló fehérjeláncnak köszönhetően az érett, laza tónusú bőr visszanyerheti feszességét, és a ráncok mélysége is jelentősen csökkenthető. Az aktív komponensek hozzájárulnak a bőrfiatalításhoz, és annak megújításához, ráadásul úgy, hogy fájdalmas szépészeti beavatkozásokra sincsen szükség. Az urea tartalomnak köszönhetően a hatóanyagok még mélyebben felszívódnak, ami a sikeres kezelés egyik alapvető feltétele. A hagyományos krémek képtelenek eljutni a bőr mélyebb rétegeibe, ám az intenzív ráncfeltöltő jellemzőkkel bíró készítmény ezt könnyedén megteszi.

A benne megtalálható ceramid aktivizálja a lipidréteget, ráadásul a napsugárzás káros hatásaitól is védi az arcbőrt. A manapság fontos követelménynek számító mesterséges anyagok elkerülése is érvényesül a botox hatású nappali krém esetében, amelyet egyaránt eredményesen lehet felhasználni szalonkezelésekhez gépi és manuális eljárások során is.

Sokan tartanak a botox indekciók fájdalmasságától. Kifejezetten számukra ajánlott a tű használata nélküli módszer, mely ugyanakkor hatását tekintve megegyezik a botox kezelésekkel elérhetőkkel. Az idegsejt és a mimikai izmok összehúzódáshoz szükséges ingerület átvitelének gátlásával elérhető, hogy a ráncok mélysége akár hatvan százalékkal csökkenthető legyen. A fokozatos halványulás és a tartós eredmények érdekében javasoltak a rendszeres kezelések.

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011