0

Komoly gondokat okozhat az AdBlue szivattyú

Komoly gondokat okozhat az AdBlue szivattyú

A tehergépjárműveknél alkalmazott SCR-technológia egyre többször kerül átültetésre személygépkocsik esetében is. Az AdBlue szivattyú beszerzése itt megoldható: http://www.b-chem.hu/hu/termekek/adblue és egy esetleges meghibásodás alkalmával a B-Chem által nyújtott minőségben javasolt is beszerezni, hiszen ezzel elkerülhetőek az elégtelen színvonalból adódó problémák. Az SCR-katalizátoros gépjárművek egyébként a megfelelő adalékanyaggal képesek csökkenteni a kibocsátott nitrogén-oxidok mennyiségét.

A dízelmotorok levegőbe juttatott károsanyag mennyiségének csökkentését írta elő az Euro 5 környezetvédelmi szabályozás 2009-ben. Ennek megfelelően az érintett gépjárművekhez kötelező az AdBlue üzemanyag adalék, mely a tartályból szivattyún keresztül jut a rendszerbe. A színtelen, tiszta, karbamidot tartalmazó folyadékkal kapcsolatban fontos előírás, hogy valóban tiszta is maradjon, hiszen ha szennyeződések érik, vagy nem megfelelő minőségűt használ, esetleg vizezett változatot, akkor könnyen meghibásodhat a motor. 

Gyakran a hibáknál nem is gondolni, de az adalékok minősége döntő szerepet játszhat abban, hogy akár egy méregdrága alkatrész cseréjére legyen szükség. Annak érdekében, hogy az AdBlue adalék biztosan ne tegyen kárt a jármű egyes részeiben, fontos, hogy megbízható forrásból szerezze be azt.

Az Adblue többféle kiszerelésben vásárolható meg a B-Chem-nél, az árak pedig mind a mennyiségtől, mind a szállítás helyétől függenek. Tájékozódjon az egyénileg kalkulált árakról, és akár AdBlue szivattyú beszerzés alkalmával is forduljon bizalommal olyan céghez, amely a saját területén már számtalanszor bebizonyította, hogy kimagasló minőséget nyújt ügyfelei részére!

Iktatva: Gépjármű

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011