0

Konyhabútorokkal alakul az otthon

Konyhabútorokkal alakul az otthon

Ma már nem szükségszerű a készre összeszerelt konyhabútorokat megvásárolni és szinte ahhoz elkészíteni a konyhát, hiszen blokkokból és elemekből olyan konyhabútort lehet összeállítani, amilyent csak szeretnénk. Érdemes elmenni a Maxi börzébe és megnézni, hogy milyen külsőt lehet adni ennek nagyon is lényeges otthoni elemnek.

A maxi börzébe választhatunk hűtőnknek, mosógépünknek, mosogatógépünknek is saját szekrényt. Ezeket a szekrényeket többféle méretben is árusítják, így biztosak lehetünk abban, hogy a számunkra megfelelő méretet is meg fogjuk találni. Állószekrények, fiókos szekrények, L alakú sarokelemek és még sok más vár ránk ezen a különleges helyen. Mi magunk választhatjuk ki az ajtónyílás irányát, a front színét, a konyha típusát, az oldal színét és még az ajtó gombokat vagy fogantyúkat is.

A maxi börze weboldalán minden fontos információ megtalálható, amire csak szükségünk van ahhoz, hogy a megfelelő méretű és színű konyhabútort válasszuk ki. A színek között is hatalmas a választék, hiszen tölgy, dió, mogyoró, juhar, szilva és éger színek közül is választhatunk. Azok is bátran benézhetnek ide, akik fehér színű konyhabútort szeretnének vásárolni, hiszen a legtöbb elem ebben a színben is megvásárolható. A sarokelemek és a hagyományos elemek is többféle fiók kialakítással érhetők el, hiszen minden háziasszonynak más az igénye. Egy konyhabútor megvásárlása során egyáltalán nem mindegy, hogy a már meglévő konyhai eszközök tárolására lesz-e megfelelő hely az új konyhabútorban. Mindig a konyha teljes lemérése legyen a legelső lépés, hiszen ezek után már gyerekjáték lesz berendezni a méretre választható bútorelemekkel. Ezek a konyhabútor elemek pontosan úgy lettek megtervezve, hogy bárki össze tudja őket állítani. Ha mégsem érzünk erőt a konyhabútorunk összeállításához, akkor segítséget is nyújtanak és a szakember a helyszínen összeszereli a teljes konyhaszekrény garnitúrát. Érdemes vásárlás előtt a szakértők tanácsát is kérni.

 

Iktatva: Lakberendezés

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011