0

Könyvet szeretnék írni és kiadni, mi a teendőm?

Könyvet szeretnék írni és kiadni, mi a teendőm?

Szeretné családtagjait saját maga által írt könyvvel meglepni? Esetleg nagyobb mennyiségben gondolkodik, és olyan megoldást keres, mely nem csak igényes kivitelezést ígér, de árait is elérhetőek? Ha nem könyvkiadón keresztül szeretné kiadni a könyvet, hanem direktben egy nyomda segítségével oldja meg a gyártás akkor szükség lesz egy olyan nyomdára ami képes könyvet nyomtatni. Ilyenkor rengeteg szempontot kell figyelembe venni, bővebben a könyvnyomtatás rejtelmeiről itt olvashat. Ma már arra is meg van tehát a lehetőség, hogy saját maga finanszírozza, és alakítsa a megjelenést egyéni igényei alapján. De mire érdemes odafigyelni könyvnyomtatás kapcsán? Ebben igyekszünk most segítséget nyújtani. 

Mielőtt konkrét megrendeléssel fordul a választott szolgáltatóhoz, célszerű saját magában döntenie néhány fontos részletről. Elképzeléseinek tisztázásakor ne hagyja ki az erre a célra fordítandó anyagiak átgondolását sem, hiszen ennek függvényében kell döntéseket hoznia a jövőben.

Milyen papírt választ? Praktikus puha borítás, vagy inkább igényes kemény fedeles kiadás mellett szeretné letenni a voksot? Fontosnak tartja a papír minőségét, vagy e téren inkább a takarékosságra helyezné a hangsúlyt? Olyan kérdések ezek, melyek mindenkléppen felmerülnek majd könyvnyomtatás alkalmával. Az aktuális trendeket követve jó választás lehet a füles borító is, amely esetében túlnyúlik a fedél a könyv testén, és visszahajtva azt vastagabb borítót érhetünk el. Tudjon meg többet a könyvnyomtatásban rejlő lehetőségekről, és tegye a polcra saját fantáziájának gyümölcsét is!

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011