0

Kreatív lakberendezés

Kreatív lakberendezés

Amikor a lakberendezés kerül szóba, sokan lemondóan legyintenek, mondván, hogy a designer bútorok és a trendi kiegészítők egy vagyonba kerülnek. Örömmel tapasztalható azonban napjainkban, hogy reneszánszukat élik a házilag is elkészíthető dekorációs elemek, melyek többségéhez elég csak újra hasznosítani bizonyos dolgokat, vagy az elkészítésükhöz szükséges anyagok szinte fillérekért beszerezhetőek.

A kreatív lakberendezés otthonunk minden helyiségébe kínál valami izgalmasat, legyen szó akár a házi készítésű gyertyákról, gyertyatartókról, a termények felhasználásával készült őszi ajtódíszekről, vagy az egyedi kivitelezésű fali díszekről. A maradék anyagdarabok felhasználásával patchwork stílusban lakástextilek, terítők, takarók, vagy párnahuzatok készülhetnek, míg a konzerves dobozok tengerifű fonallal való körbetekerésével igazán stílusos, természetes hatást keltő tárolóhelyeket nyerhetünk.

Gondolt már arra, hogy a kreatív lakberendezés során az összegyűjtött sörösdoboz nyitókból lámpa búra készülhet, vagy hogy a parafadugók egymásmellé ragasztásával egy keretbe ötletes üzenőfal születhet? Minden csak fantázia és kreativitás kérdése, s ha ezekben hiányt szenved, az internet, a témával foglalkozó blogok és weboldalak hasznos segítőtársnak bizonyulnak majd.

Régi képkeretei újjászülethetnek kagylók, hobbiboltokban kapható apró, színes kavicsok, vagy kávébabszemek felragasztásával. Akár saját kézügyességét is próbára teheti a falfestés kapcsán, de ha nem bízik tehetségében, az internetről kedvező áron beszerezheti az úgynevezett falmatricákat. A kreatív lakberendezés akár egy esős hétvégén is képes arra, hogy új hangulatot varázsoljon otthonába, s emellett igen szórakoztató elfoglaltság is, mely nem nélkülözi az alkotni vágyás örömét sem.

Iktatva: Lakberendezés

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011