0

Lehet még korrekt áron találni fonyódi nyaralót

Lehet még korrekt áron találni fonyódi nyaralót

Gondoltál már arra, hogy egy balatoni nyaraló boldog tulajdonosa legyél? A legtöbben elvetjük a gondolatot, ugyanis az ingatlanpiacon nézelődve legtöbbször csak horror áron lehet a tó környékének legszebb városaiban ingatlant találni. Tény azonban, hogy olyan projektek is futnak aktuálisan, amelyek a minőség mellett kifejezetten az elérhető árakat is fókuszba helyezik.

A Balaton töretlen népszerűségnek örven évtizedek óta. Bár az árak és a strandok kialakítása sokat változtak az elmúlt években, de ennek ellenére mégis az elsőszámú turisztikai célpontnak számít a nyári hónapokban. A tapasztalatok szerint azonban már nem csak a szezonban keresik fel sokan a tó környékét, hanem egyébként is. Érdemes tehát elgondolkodni a nyaraló vásárlásán, nem csak saját célra, hanem akár befektetési jelleggel is. Ha eddig még semmit nem sikerült találnod, akkor az oxigenhouse.eu weboldala is megér egy pillantást.

S hogy mely területek a leginkább kedveltek ingatlanvásárlás során? A falusi CSOK kihasználása éppen úgy fókuszba kerülhet a választáskor, mint az, hogy mennyire élhető környezetet szeretnénk választani. Ha állandó lakóhelyként gondolnánk az apartmanra, akkor érdemes például a fonyódi lehetőségeket áttekinteni. Az új projektnek köszönhetően nem csak igényes, korrekt áron kínált ingatlanok között lehet nézelődni, hanem otthonteremtési céllal is dönthetünk az apartmanok mellett. A város egyébként kiválóan alkalmas családosok számára, de befektetési jelleggel is jó választás lehet a helyszín.

A Balatont a hazai és a külföldi turisták egyaránt szívesen választják. A szolgáltatások és a szórakozási lehetőségek száma évről-évre nő. Miért ne gondolhatnál erre a területre úgy, mint az otthonteremtés újdonsült térségére? Milyen lenne a balatoni naplementében minden nap sétálgatni? Néhány percre a parttól ébredni a téli reggeleken is? A tó természetes szépsége nem véletlen nyeri el korosztálytól függetlenül mindenki tetszését. Miért ne biztosítana gyermekének minden nyári napon balatoni nyaralást? A lehetőség adott, akár prémium kategóriás apartmanokhoz is hozzá lehet jutni megfizethető áron, melyek méretükből adódóan állandó tartózkodásra is kiválóan megfelelnek. Fedezd fel a Balaton kínálta előnyöket ingatlanvásárlás kapcsán is!

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011