0

Lepd meg a kedvesed: virágküldés futárral!

Lepd meg a kedvesed: virágküldés futárral!

Bár sokan úgy vélik, hogy napjainkban a romantika már kiveszőben van, de azok számára, akik éppen egy új kapcsolat kezdeti izgalmát élik át, garantáltan örömteli napot okoz egy futárral érkezett virágcsokor. A virágküldésre szinte minden városban lehetőség nyílik már, és legyen szó akár egy hagyományos fajtáról, akár valami különlegességről, az efféle ajándéknak igenis van helye mai rohanó világunkban is. Válogass a kínálatból és lepd meg kedvesed! A csillogó szemek, és az ellágyuló női szívek garantáltak segítségünkkel!

A hagyományos romantika kedvelőinek elsősorban a rózsa ajánlott, hiszen a tradicionális vörössel fejezhető ki leginkább a másik iránt érzett lángoló szerelem és szenvedély. Természetesen olyan különleges fajták mellett is dönthetsz, mellyel éppen jellegénél fogva tudathatod a másikkal, hogy milyen kiemelt helyet foglal el szívedben.

Sok nő igyekszik manapság elnyomni magában a romantikára vágyó énjét, hiszen úgy vélik, a karrier hajszolásába, a „kemény mindennapokba” nem fér bele a nőiség ilyen formája, pláne, hogy sok férfi napjainkban már nem virággal fejezi ki a másik iránt érzett vonzalmát. 

Talán éppen itt az ideje, hogy újra fel merje vállalni mindkét nem azt a szerepet, amelyet régen minden további nélkül elfoglaltak a társadalomban. Merjünk nőies nők és férfias férfiak lenni, s mindezt akár a virágok nyelvén kifejezni! A futárral érkező szerelmes gesztus sok nő álma manapság is!

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011