0

Magyar és angol Fisher-Price tanuló asztalka

Magyar és angol Fisher-Price tanuló asztalka

Fontosnak tartja, hogy gyermeke már a lehető legkisebb kortól olyan játékokkal legyen körülvéve, melyek nem csak szórakoztatásáról gondoskodnak, hanem aktívan hozzájárulnak ahhoz is, hogy a megfelelő ütemben fejlődjön? A logikai készségek kialakulása mellett sok egyéb téren is hasznosnak bizonyul a Fisher-Price tanuló asztalka, mely már sok szülő elégedettségét nyerte el.

Hogy pontosan melyek is azok a területek, ahol az apróságok fejlődését szem előtt tartva működik közre a kikapcsolódásban e termék? A magyar és angol tanuló asztalka a betűk, számok, szavak, formák, ok-okozati összefüggések mellett – miként nevéből is következtethetünk – az angol nyelv alapjaiba is bevezeti a kicsiket.

A már fél éves kortól ajánlott termék színes megjelenéssel, igényes, minőségi és biztonságos kivitelezéssel áll mindazok rendelkezésére, akik már gyermekük egészen kicsi korától fontosnak tartják a célirányos nevelést. A látvány mellett hanghatások és színes ábrák is segítik a kicsiket eligazodni a rájuk váró nagyvilágban.

Az interaktív Fisher-Price tanuló asztalka a lehető legjobb választás az Ön részéről, ráadásul webáruházon keresztül is megrendelheti, hogy még otthona kényelmét se kelljen elhagynia a vásárláshoz. A könnyen összetörhető, értelmetlen játékok helyett tegye le voksát inkább olyan termék mellett, mely mind a szülők, mind a kicsik kedvencének számít. Legyen szó akár alkalomról, akár hétköznapi meglepetésről, a magyar és angol nyelvű játszóasztal beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011