0

Mennyibe kerül egy rendszergazda?

Mennyibe kerül egy rendszergazda?

A költséghatékony és egyszerű megoldások híve, és ezekről az igényiről akkor sem mondana le, ha szerver üzemeltetésről van szó? Amennyiben tevékenysége, valamint a kitűzött célok megengedik, ebben az esetben elképzelhető hogy az Ön cégének nincs is szüksége rendszergazdára ahhoz, hogy szervereit üzemeltesse. Helyette elég lehet megbízni egy olyan céget, amelynek ez a szakterülete.  A Docler csoport tagjaként üzemelő doclernet.hu kitűnő választásnak bizonyul, ha hoszting szolgáltatások iránt érdeklődik, hiszen fő profiljaként ez nevezhető meg.

A szerverek folyamatos monitorozása mellett az is nagyon fontos, hogy folyamatosan rendelkezésre álljanak azok a szakemberek, akik tudásuk legjavát állítják az Ön szolgálatába. A doclernet.hu  elkötelezett, dinamikus csapata mindezt kínálja, s teszi ezt jelentős hálózati és üzemeltetési tapasztalatokkal a háta mögött.

Természetesen nem mehetünk el a technikai háttér és a biztonság kérdései mellett sem, hiszen ha szerver üzemeltetésről van szó, akkor ezek döntőek lehetnek a választáskor. A Docler saját szervertermeiben elhelyezett szerverek biztonságos működése a trópusi körülményekre méretezett   klímának,  a    VPN-el védett management hálózatnak,  a  speciális szünetmentes, forgótömeges UPS és diesel generátorral ellátott tápellátásnak köszönhetően garantált.

Mindemellett a különlegesen szigorú belépési és adatbiztonság, valamint a új, high tech szerverek mind olyan minőségi szolgáltatással állnak az érdeklődők rendelkezésére, melyek a legmagasabb színvonalat garantálják, s teszik ezt elérhető árakon.

Iktatva: Internet

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011