0

Mi alapján érdemes a tabletek közül választani?

Mi alapján érdemes a tabletek közül választani?

Napjainkban a tabletek már egyáltalán nem számítanak luxuscikkeknek, és a széles piaci választékban mindenki megtalálhatja azt az árszínvonalat, melyet megengedhet magának. Az utazás, szórakozás, munka, vagy éppen kapcsolattartás szempontjából is rendkívül hasznosnak bizonyuló elektronikai cikkek közüli választás azonban nem mindig egyszerű. Rengeteg féle tablet létezik, ám mielőtt az első kedvező ajánlatra igent mondana, érdemes elgondolkodnia azon, hogy tulajdonképpen mire is szeretné leendő készülékét használni.

Azok, akik leginkább e-book olvasáshoz szeretnének alkalmas típust választani, lehet érdemesebb könyvolvasó mellett dönteni, de ha mindenképpen a tablet többletfunkcióira van szükség, akkor is elengendő a kisebb kijelző olvasáshoz. Videókat nézne, vagy fontos az Ön számára, hogy minél több minden elférjen a kijelzőn? Ez esetben a nagyobb típusok a megfelelőek.

A virtuális billentyűzet használata igen könnyű, tehát a szövegszerkesztés sem nehéz a tabletekkel. Nyilvánvalóan nem elhanyagolható szempont az ár, viszont ezen nem érdemes akkor spórolni, ha lényeges a belső memória nagysága. Hasonló a helyzet a felbontással is, s ha le tud mondani a 3G és 4G kínálta lehetőségekről, akkor elegendő a Wifis – jóval olcsóbb – változat.

Ha nem is mozog otthonosan a PC-k világában, a tablet kezelése akkor is könnyedén elsajátítható, ráadásul választástól függően elő-, és hátlapi kamera is áll rendelkezésre ahhoz, hogy megörökítse a fontos pillanatokat. Vásárlás előtt érdemes átgondolnia tehát, hogy milyen célból is szeretne tabletet vásárolni. 

Iktatva: Műszaki

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011