0

Miért népszerű az Xbox 360 konzol?

Miért népszerű az Xbox 360 konzol?

A játékkonzolok között kétségtelenül nagy népszerűségnek örvend az Xbox 360. A PS3 oldszkúl kontrollerével  szemben az Xbox 360 konzol elmozdult a hang és mozgásfelismerés irányába, ám nem ez az egyetlen tulajdonsága, ami miatt sokan választják e típust. A Kinect nyújtotta izgalmas lehetőségek újfajta játékélményt biztosítanak minden korosztály számára, hiszen a legkisebbektől a felnőttekig mindenki megtalálja azt a programot a széles kínálatban, mely minden szempontból elnyeri tetszését.

Természetesen nem csak a tudás és a játék terén tapasztalható színvonal játszik szerepet a választásnál, ugyanis a konzol megjelenése befolyásolhatja a szoba összképét, stílusát. A  némileg modernebb és design-osabb megjelenésre vágyók számára a hosszú döntési folyamat után kétségtelenül az Xbox 360 lehet a megfelelő választás.

A tánc és a mozgás megszállottja? Többé akkor sem kell a kanapén henyélnie, ha játékra vágyik, hiszen a Kinect lehetővé teszi, hogy új táncmozdulatokat sajátítson el, vagy éppen a napi edzést tudja le a konzol előtt. A programok között helyet kaptak mind a táncos, mind a sportos lehetőségek.

Lövöldözésre vágyik? Esetleg a kalandos, küldetésekkel teli szoftvereket részesíti előnyben? A legújabb Xbox 360 játékok széles választékkal, és minden korábbinál látványosabb grafikával várják a konzolos játék szerelmeseit. Akár régi készülékéről átviheti mentéseit az újra, hiszen az USB csatlakozó ezt is lehetővé teszi. Játsszon online barátaival, vagy pattanjon fel a fotelből, és táncoljon kedvére! Az Xbox 360 minden alkalomra, és korosztálynak remek választásnak bizonyul!

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011