0

Mik a legjobb zsírégető kondigépek?

Mik a legjobb zsírégető kondigépek?

Az elhízás napjainkban sajnos népbetegség, a felesleges kilóktól való megszabadulás első lépése pedig mindenképpen az, hogy a gondolkodásmódunkat változtatjuk meg, és elhatározzuk, képesek vagyunk keményen megküzdeni a céljainkért, és nem adjuk fel az első hullámvölgyben. Mivel a zsírégetéshez idő kell, így biztosan lesz olyan, amikor legszívesebben feladnánk, de éppen akkor kell túllendülni a holtponton. Akár ezek a zsírégető kondigépek is remek választásnak bizonyulnak ahhoz, hogy rálépjünk a fogyás felé vezető útra. Mindegy, hogy otthoni használatra szerez be egyet, vagy a konditermeket választja a napi sportra, a hatás biztosan nem marad el kitartó munkával.

A fogyáshoz legalább 30-40 perc mozgás szükséges, de nem baj, ha ennél akár többet is rá tud szánni egy nap. A taposógép, vagy ismertebb nevén stepper, nem csak fent tartja a pulzusszámot, de a láb-, és farizmokat is megfelelően formálja. A választáskor érdemes olyan mellett döntenie, amely rendelkezik kapaszkodóval is.

Hasonlóképp remek választásnak bizonyul zsírégetéshez a futópad, melyből többféle árkategóriájút beszerezhetünk annak függvényében, hogy mekkora a futófelület, milyen a motor minősége, vagy a kijelző kialakítása, rendelkezik-e emelkedőn történő futást lehetővé tevő funkcióval. Ha állóképessége hagy némi kívánnivalót maga után, akkor kezdetben ügyeljen a fokozatosságra, nyugodtan választhatja az intervall típusú futóedzést is!

Ha gondjai vannak ízületeivel, és térdkímélő, ám zsírgyilkos gyakorlatokat szeretne végezni, akkor ajánlott az elipszis tréner, mely még jelentős túlsúly esetében is kíméletesen mozgatja át a testet. Szobabicikli választásával otthona kényelmében vághat neki a fogyókúrának, ám a fáradtság tüneteit észlelve ezen edzés esetében se hagyja abba a mozgást, ugyanis nagyon fontos, hogy a komfortzónán túl végezze a testedzést, hiszen eredmények csak így várhatóak.

Amiről pedig nem feledkezhet meg, válassza bármelyik zsírégető kondigépet is, az a táplálkozás. A szénhidrátok csökkentése, a cukor étrendből való elhagyása mellett javasolt minél több folyadékot fogyasztani, és a zöldségek, fehérjék arányát növelni a mindennapi étkezések alkalmával. A siker hetven százalékban az étkezésen múlik, s csak a maradék harminc a megfelelő intenzitással végzett mozgás!

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011